×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

TURVALLISUUS

Onko turvallista asioida BRANDOS.fi verkkokaupassa?

BRANDOS verkkokauppa on sertifioitu Turvalliseksi verkkokaupaksi. Turvallinen verkkokauppa-sertifikaatti auttaa asiakasta löytämään luotettavan verkkokaupan, jossa asioida. Sertifikaatin tarkoituksena on ilmaista, että kyseisessä verkkokaupassa on yhtä turvallista asioida kuin tavallisessa kaupassa.

Kuinka käsittelette kaikkia henkilötietoja?


- Footway OY on vastuussa henkilötiedoista ja kaikki henkilötiedot suojataan siten, ettei niihin ole pääsyä ulkopuolelta käsin. Lisäksi niitä käsitellään EU:n säätämän GDPR:n (General Data Protection Regulation) mukaisesti. Tallentamamme henkilötiedot ovat nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä IP-osoite.

Näitä tietoja tarvitsemme, jotta sinä asiakkaana voit tehdä oston meillä, ja jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisemman asiakasyhteydenpidon. Kenkien toimituksen ja maksun yhteydessä maksu- ja kuljetusyritysten kanssa jaetaan joitakin tietoja. Emme myy koskaan tietojasi kenellekään.

Sinulla on oikeus saada meiltä ote sinusta rekisteröimistämme tiedoista, muuttaa meille rekisteröityjä tietojasi, rajoittaa tietojen käyttöaluetta sekä pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot. Tiedot tallennetaan Footwayllä niin pitkään, kuin sinä haluat. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@brandos.fi  tai soita numeroon 093 158 16 46.

Brandokselta löydät kenkiä kaikille, niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Toivomme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia nettikaupassamme. Jotta kaupanteko olisi mahdollisimman helppoa, on meillä reilut kauppaehdot ja luotettavat toimintatavat.

Turvallinen korttimaksu

Brandos käyttää internetin standardimenetelmää koskien korttimaksuja. Sinun ei tarvitse olla huolissasi maksaessasi kortilla. Alla olevasta tekstistä löydät yksityiskohtaisempaa tietoa korttimaksuista.

 

Lasku


Klarna

Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen!

Maksamalla Klarna laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja, ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi.

 • Saat tuotteen aina, ennen kuin maksat
 • Maksuaika aina 14 päivää
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja
 • Aina 14 päivän palautusaika etä- ja kotimyyntilain mukaan
 • Lataa laskusi osoitteesta klarna.fi
 • Mahdollisuus osamaksuun
 • Käsittelymaksu 0 EUR

Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11.50%. Ostoksen yhteydessä henkilöllisyytesi tarkistetaan. Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja niitä voidaan käyttää kiinnostavien tarjousten ja palvelujen markkinointiin.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431

 

Ehdot Klarna Tili


Klarna

Maksa osissa alkaen 9 EUR/kk


Maksutapa suunniteltu juuri sinulle, joka haluat itse päättää minkä verran maksat ostostasi kuukausittain. Klarna Tili on juuri tätä ja enemmänkin. Vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä ja voit koota kaikki ostoksesi yhdelle tilille, vaikka olisitkin maksanut Klarna Tilillä useassa eri verkkokaupassa. Saat ainoastaan yhden laskun huolimatta siitä, kuinka monta tilausta oletkaan tehnyt viimeisen kuukauden aikana.

 • Saat tilaamasi tuotteet kotiin aina ennen kuin olet maksanut niitä
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa luottokorttinumeroasi
 • Osta nyt, maksa tulevan kuun lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa koko velan kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle laskulle
 • Laskutuslisä on 3,95€/lasku, vaikka olisit tehnyt useamman ostoksen

Käsittelymaksu 0 EUR. Tämänhetkinen vuosikorko on 22%. 1000 EUR esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 35,8%. Luoton kokonaiskustannukset 176 EUR, elikkä ostoksen luottohinta on 1176 EUR. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannukset on laskettu 12 kk:n maksuajan mukaan.

Tiliehdot löydät täältä: http://www.klarna.com/osamaksulla_tiliehdot.pdf
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Tietoa turvallisesta maksusta Brandoksella

PCI-DSS

Maksusi käsitellään turvallisesti salatun palvelimen avulla. Maksun käsittelee DIBS (PCI-DSS-tietoturvasertifikaatti). Tietokoneesi ja palvelimen välillä tieto siirtyy turvallisesti ilman, että kukaan ulkopuolinen pystyy lukemaan sitä.

Turvallinen luottokorttimaksu

Maksaessasi kortilla internetissä käytämme kansainvälistä standardia, joka antaa asiakkaalle korttiin sidonnaisen digitaalisen varmistuksen. Näin kaikki tieto pysyy salaisena, eikä niitä pysty muuttamaan, tarkoittaen että vain sinä ja luottokorttiyhtiö voivat lukea korttisi numeron.

 

 

7736 osumaa