×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

TUOTTEET

Haluamani tuote tai koko on loppu. Tuleeko tuotetta lisää valikoimaan?

Mikäli haluamasi tuote tai koko on loppuunmyyty, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@brandos.fi ja ilmoittaa tuotteen artikkelinumeron sekä haluamasi koon. Sähköpostiviestisi vastaanotettuamme voimme asiakaspalvelussa tarkistaa, mikäli kyseistä tuotetta on tilattu lisää valikoimaamme.

Kuinka tarkistan, onko haluamaani tuotetta vielä varastossa?

Löydät kaikki saatavilla olevat koot painamalla haluamasi tuotteen kuvaa verkkosivuilla. Varastostamme sillä hetkellä löytyvät koot näkyvät tummennettuina tuotteen kokovalikossa, tuotekuvan oikealla puolella. Mikäli haluamaasi kokoa ei näy tummennettuna kokovalikossa, on kyseinen koko valitettavasti loppuunmyyty.

Pystyttekö toimittamaan malleja, joita ei löydy valikoimastanne?

Valitettavasti emme. Pystymme ainakin toistaiseksi toimittamaan asiakkaillemme vain valikoimaamme kuuluvia tuotteita. Toivottavasti löydät kuitenkin jotain muuta mieleistäsi valikoimastamme!

Etsin tiettyä tuotetta verkkosivuiltanne. Miten toimin?

Voit rajata hakua sivun vasemmasta laidasta löytyvien hakuehtojen avulla. Mikäli et löydä verkkosivuillamme aiemmin näkemääsi tuotetta, on tuote todennäköisesti päässyt loppumaan varastostamme. Voit kuitenkin tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tuotteen löytämisessä.

Onko tuotteen väri tuotekuvassa sama kuin todellisuudessa?

Tuotteen väri on lähtökohtaisesti sama kuin tuotekuvassa, mutta sävy voi hieman erota luonnonvalossa. Pyrimme kuitenkin aina kuvaamaan tuotteet vastaamaan mahdollisimman hyvin todellisuutta.


7561 osumaa