×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

PALAUTUS JA VAIHTO

Vaihdot ja palautukset

Toivomme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme!

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit aina palauttaa tuotteen maksutta 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.Voit kokeilla toista kokoa tai saada kengistä maksamasi summan takaisin - päätät itse! Me maksamme palautuksen.

Näin vaihdat/palautat kengät:

  1. Laita kengät kenkälaatikkoon. Paketoi palautettava tuote huolellisesti, voit käyttää Brandoksen muovipussia palautuspakettina. Huom! Älä liimaa kenkälaatikkoihin mitään.Jos haluat vaihtaa kengät toiseen malliin tai kokoon, palauta kengät ja tee uusi tilaus. 
  2. Kiinnitä toimituksen yhteydessä vastaanottamasi palautustarra alkuperäisen osoitelapun päälle.
  3. Paketoituasi kengät vie paketti Itellan palvelupisteeseen (Postiin). Kerro, että haluat tehdä asiakaspalautuksen Brandokselle. Kengät palautuvat näin automaattisesti Brandokselle. Huomioi, että on suositeltavaa säilyttää asiakaspalautuskuitti.
  4. Maksettujen kenkien rahapalautuksen suoritamme viimeistään 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.
  5. Huomioi, että on suositeltavaa säilyttää asiakaspalautuskuitti!

Älä lähetä kenkiä valmistajalle, sillä vastaamme itse tuotteistamme.

Maksutapana Klarna-lasku/tili:

Mikäli haluat palauttaa osan tilauksestasi ja maksutapa on Klarna-lasku/tili täytyy sinun odottaa kunnes olemme saaneet kengät takaisin varastollamme jonka jälkeen Klarna tulee päivittämään/mitätöimään laskusi. Mikäli haluat palauttaa koko tilauksen, niin sinun ei tarvitse maksaa mitään, koska ilmoitamme palautuksesta Klarnalle heti sen rekisteröidyttyä. 

Muissa laskua koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Rahanpalautukset

Maksettujen kenkien rahanpalautuksen suoritamme viimeistään 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Jos olet maksanut kengät luottokortilla: Luottokorttiostoksien palautukset suoritamme suoraan kortille.

Palautusehdot:

  • Sinulla on 30 päivää aikaa sovittaa kenkiäsi ja palauttaa tilaamasi tuote (lasketaan siitä päivästä alkaen kun sait Itellalta saapumisilmoituksen).
  • Kenkien tulee olla alkuperäisessä laatikossa ja käyttämättömät. Käytetyistä kengistä ei suoriteta rahanpalautusta
  • Kenkälaatikon ja kenkien tulee olla siinä kunnossa, että ne voidaan vielä myydä. Paketoi siis palautuskengät huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu lähetyksessä.

7702 osumaa