×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

OSTOEHDOT

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Kaikkia esillä olevia tuotteita löytyy varastostamme välittömästi toimitettavaksi.Jos tilaus on tehty ennen klo. 11 arkipäivänä, kengät pakataan ja postitetaan yleensäsamana päivänä! Yleensä tuotteet ovat saatavissa 3-7 arkipäivän sisällä, mutta varaammeoikeuden varaston loppuunmyyntiin, joka voi pidentää tuotteiden toimitusaikaa.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluunlähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@brandos.fi taisoittamalla numeroon: 09- 31 58 16 46.

Tuotteiden toimitusaika perustuu varastotilanteeseen. Tuotekohtaisen varastotilanteennäkee tuotteiden ohessa olevasta linkistä. Joissakin tapauksissa tilaamasi tuote voiolla loppunut varastostamme. Tämä voi johtua virheestä varastointisaldossamme. Tuotteenollessa loppu, ilmoitamme siitä vastaanottajalle sähköpostitse. Voit ottaa yhteyttäasiakaspalveluumme, mikäli toivot tarkempaa tietoa toimituksesta.

Tilaukset

Tilatessasi tuotteen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksestavoit nähdä tilauksesi tiedot. Tarkista aina, että tiedot tilausvahvistuksessa ovatoikein. Jos jokin askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluunlähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@brandos.fi tai soittamallanumeroon: 09- 31 58 16 46. Tallenna aina tilausvahvistus, ja muista aina antaa asiakasnumerosiottaessasi yhteyttä meihin. Tilauksemme toimitetaan niin nopeasti, että valitettavasti meilläei aina ole mahdollisuutta muuttaa tilausta, mutta tarkistamme aina mahdollisuuden muutokseen.Jos et ole tyytyväinen tilaamasi kenkään, voit vaihtaa sen toiseen kokoon. Sinun on tehtävä uusitilaus halutessasi vaihtaa väriä tai mallia.

Toimitus ja muut kustannukset

Lähetyskulut lisätään. Tarjoamme maksuttoman kuljetuksen palautettaessa, kun käytät palautusmerkkiä.

Ahvenanmaan toimitukset

Toimitamme mielelämme kenkiä Ahvenamaalle. Kun haet postista tuotteetjoudut valitettavasti maksamaan uudestaan arvolisäveron, mutta kun lähetätmeille kuitin maksetusta arvolisäverosta hyvitämme sinulle kyseisen summan.Näin joudut maksamaan veron vain kerran. Voit lähettää kuitin maksetustaverosta meille sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@brandos.fi. Muistathanlaittaa mukaan myös tilinumerosi. 

Beställningar till Åland

Vi levererar till Åland och när du hämtar ut  paketet från posten ärdu tvungen att betala momsen en gång till, men när du skickar kvittot attdu betalat momsen vid uthämtning kommer vi att återbetala momsen till dig.

Glöm inte att skicka med ditt kontonummer. 

Med andra ord återbetalar vi momsen till ditt konto mot uppvisande avkvitto. Du kan skicka kvittot av momsen till oss per e-post:asiakaspalvelu@brandos.fi 

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi seuraavilla tavoilla:

* Luottokorttimaksu: Visa ja MasterCard.

* Lasku - 14 päivää maksuaikaa.

 

Laskun ehdot


Klarna

Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen!

Maksamalla Klarna laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti jahelposti. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja,ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi.

 • Saat tuotteen aina, ennen kuin maksat
 • Maksuaika aina 14 päivää
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja
 • Aina 14 päivän palautusaika etä- ja kotimyyntilain mukaan
 • Lataa laskusi osoitteesta klarna.fi
 • Mahdollisuus osamaksuun

 Käsittelymaksu 0 EUR. Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu5,00 € ja viivästyskorko 11.50%. Ostoksen yhteydessä henkilöllisyytesi tarkistetaan.Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja niitä voidaan käyttääkiinnostavien tarjousten ja palvelujen markkinointiin.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431

 

Ehdot Klarna Tili


Klarna

Maksa osissa alkaen 9 EUR/kk


Maksutapa suunniteltu juuri sinulle, joka haluat itse päättää minkä verranmaksat ostostasi kuukausittain. Klarna Tili on juuri tätä ja enemmänkin.Vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä ja voit kootakaikki ostoksesi yhdelle tilille, vaikka olisitkin maksanut Klarna Tililläuseassa eri verkkokaupassa. Saat ainoastaan yhden laskun huolimatta siitä,kuinka monta tilausta oletkaan tehnyt viimeisen kuukauden aikana.

 • Saat tilaamasi tuotteet kotiin aina ennen kuin olet maksanut niitä
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa luottokorttinumeroasi
 • Osta nyt, maksa tulevan kuun lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa koko velan kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle laskulle
 • Laskutuslisä on 3,95€/lasku, vaikka olisit tehnyt useamman ostoksen

Käsittelymaksu 0 EUR. Tämänhetkinen vuosikorko on 22%. 1000 EUR esimerkkiostoksen mukainentodellinen vuosikorko on 35,8%. Luoton kokonaiskustannukset 176 EUR, elikkä ostoksenluottohinta on 1176 EUR. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannukset onlaskettu 12 kk:n maksuajan mukaan.

Tiliehdot löydät täältä: http://www.klarna.com/osamaksulla_tiliehdot.pdf
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

HUOM! Maksaessasi laskulla tilaukset toimitetaan ainoastaan osoitteeseen, jossa olet kirjoilla.

 

Yleiset kampanjaehdot koskien lahjakortteja, joiden ehdoissa mainitaan tilauksen vähimmäissumma.

Koodi on voimassa kampanjan päättymispäivään saakka ja sen voi käyttää vain ostoskerran yhteydessä.Tilauksen vähimmäissumma mainitaan erikseen jokaisen kampanjan ehdoissa.Jos tilauksen loppusumma mahdollisten palautusten jälkeen alittaa vähimmäissummanei tarjousta voida hyödyntää. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennus- tai lahjakorttikoodeihin.

Noutamatta jätetty paketti

Paketteja säilytetään postissa saapumisviikon jälkeen kaksi kalenteriviikkoa.Jos et nouda pakettiasi tässä ajassa, lähetetään se automaattisesti takaisin Brandokselle.

Peruutusoikeus ja palautus

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen maksutta 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksen teet helposti Itellan toimipisteessä,jossa sinun tulee kertoa, että kyseessä on BRANDOS.fi:n asiakaspalautus. Ainoa palautusehtoon että tuote, jonka haluat palauttaa, tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksentulee olla vahingoittumaton. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille kauppasi peruuttamisesta,mutta voit halutessasi kertoa, kun kengät ovat matkalla takaisin meille.Tämän voit tehdä lähettämällä sähköpostia, soittamalla asiakaspalvelumme asiakaspalvelijoilletai vaihtoehtoisesti lähettämällä meille oheisenperuuttamislomakkeen.

Paketoi palautettava tuote huolellisesti. Älä liimaa kenkälaatikkoon mitään tailähetä kenkälaatikkoa ilman suojaavaa pakettia, sillä tällöin ei kenkiä voi enäämyydä. Kenkien tulee olla alkuperäisessä laatikossa ja käyttämättömät.Vahingoittuneesta laatikosta perimme 10 euroa.

Näin vaihdat/palautat kengät:

Paketoi palautettava tuote huolellisesti, voit käyttääBrandoksen muovipussia palautuspakettina. Huom! Älä liimaakenkälaatikkoihin mitään. Jos haluat vaihtaa kokoa tee uusitilaus haluamasi tuotteista. Paketoituasi kengät vie paketti Itellan palvelupisteeseen(Postiin). Kerro, että haluat tehdä asiakaspalautuksen Brandokselle. Kengät palautuvat näinautomaattisesti Brandokselle. Huomioi, että on suositeltavaa säilyttää asiakaspalautuskuitti.Maksettujen kenkien rahapalautuksen suoritamme 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. 

Kun palautettava tuote on saapunut ehjänä perille, tarkastamme sen ja suoritamme tämän jälkeenrahapalautuksen. Maksettujen kenkien rahapalautuksen suoritamme viimeistään 30 päivän sisälläpalautuksen vastaanottamisesta..

Turvallisuuden vuoksi palautettava rahasumma maksetaan ainoastaan samalle kortille/tilille,kuin mistä tuotteen maksu on suoritettu. Mahdollisen korttimaksupalautuksen tiedot kulkevatturvallisen yhteyden kautta. Henkilökohtaiset korttitiedot eivät tallennu Brandokselle.Palautuksia ei voi lähettää postiennakolla. Huomioi, että on suositeltavaa säilyttää asiakaspalautuskuitti!

Älä lähetä kenkiä valmistajalle, sillä vastaamme itse tuotteistamme.

Maksutapana Klarna-lasku/tili:

Mikäli haluat palauttaa osan tilauksestasi ja maksutapa on Klarna-lasku/tili,niin voit itse muuttaa Klarnan lähettämän laskun summan ja maksaa vain kengät,jotka pidät + mahdolliset käsittelymaksut. Mikäli haluat palauttaa koko tilauksen,niin sinun ei tarvitse maksaa mitään, koska ilmoitamme palautuksesta Klarnalle hetisen rekisteröidyttyä.

Rahapalautukset

Maksettujen kenkien rahapalautuksen suoritamme viimeistään 30 päivän sisällä palautuksenvastaanottamisesta. Jos olet maksanut kengät luottokortilla: Luottokorttiostoksien palautuksetsuoritamme suoraan kortille.

Palautusehdot:

 • Sinulla on 30 päivää aikaa sovittaa kenkiäsi ja palauttaa tilaamasi tuote (lasketaan siitä päivästä alkaen kun sait Itellalta saapumisilmoituksen).
 • Kenkien tulee olla alkuperäisessä laatikossa ja käyttämättömät. Käytetyistä kengistä ei suoriteta rahapalautusta
 • Kenkälaatikon ja kenkien tulee olla siinä kunnossa, että ne voidaan vielä myydä.  Paketoi siis palautuskengäthuolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu lähetyksessä.

Reklamaatio

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09-31 58 16 46, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:asiakaspalvelu@brandos.fi jos tilaamasi kengät ovat virheelliset ja haluat tehdä reklamaation. Kerro meille reklamaationsyy niin lähetämme sinulle palautuslomakkeen. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja hyväksyneet reklamaation,voitte toimia seuraavasti:

1. Saat tilalle uuden vastaavan tuotteen.

2. Jos tuotetta ei ole enää saatavilla, voimme korvata tuotteesta maksamasi summan.

3. Jos haluat pitää kengät, voit yrittää korjauttaa ne suutarilla. Lähetä meillekuitti, niin hyvitämme maksamaksi summan, tai lähetämme sinulle lahjakortin verkkokauppaamme.

Kun jätät palautettavat tuotteet postiin, on hyvä säilyttää saamasi kuitti palautuksesta,kunnes saat ilmoituksen sähköpostiisi, että olemme vastaanottaneet tuotteet.

Riidanratkaisut

Pyrimme tietysti aina ratkaisemaan asiat asiakkaan näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla.Suosittelemme aina ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluumme ja kertomaan miksi etole tyytyväinen. Mikäli et ole tyytyväinen meidänratkaisuun, niin voit ottaa yhteyttä puolueettomaan riidanratkaisuelimeen ja saada asiasi käsitellyksi siellä.

Lait ja säädökset

Toimintamme perustuu voimassa olevaan kuluttajansuojalakiin.Sinulla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydetkuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Henkilötiedot

Luottamuksesi on meille tärkeää ja siksi suojelemmehenkilötietojasi. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasihenkilötietolain mukaisesti asiakassuhteen hoitamiseen jamarkkinointitarkoitukseen. Luovutettuja henkilötietojakäsittelee vain Brandoksen tilauksista vastaavat luotettavathenkilöt. Niitä tarvitaan, jotta pystymme toimittamaan tilauksenluotettavalla tavalla, luottotietojen tarkastamiseen sekä tarjoustenja ilmoitusten lähettämiseen. Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen,korjaamiseen ja poistamiseen. Hyväksymällä Brandoksen ostoehdot suostut yllämainittuun.

Osoitetiedot

Tehdessäsi ostoksia BRANDOS.fi -kaupassa tallennammemuun muassa nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.Näitä tietoja tarvitsemme, jotta voimme toimittaa tilaamasituotteen tai mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesiliittyen. Olemme myös velvollisia tallentamaan ostotiedot,sillä tarvitsemme niitä kirjanpidossamme, maksujen käsittelyissäsekä mahdollisissa asiakaspalautuksissa.

Maksutiedot

Luottokorttitietojasi ei tallenneta. Tarvitsemme niitä ainoastaan tilauksen käsittelyyn.

Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron.Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitäkäsittelevien pankkien tietoihin.

Sähköpostilistat

Halutessasi voit antaa meille sähköpostiosoitteesi, jottavoimme lähettää sinulle tietoa kauppamme ajankohtaisistatapahtumista ja tarjouksista. Lähetyslistoille tallentuminenon täysin vapaaehtoista. Jokaisen viestin lopussa on kohta,jossa voit valita, että sinut poistetaan postituslistoilta. 

Evästeet/Cookies

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä.Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä jasiellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaainternetsivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuillavierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumistasivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisenkävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvastiparantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoitakäyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten,että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeidenmukaisia tietoja ja palveluita. 
Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellämainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavateväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer -selainohjelman”Työkalut” - valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkinylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.”.

Alaikäiset

Jos olet alaikäinen (alle 18-vuotias) täytyy sinulla olla huoltajanhyväksyntä, jotta voit tilata meiltä.

Virheellinen hinta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus virheellisyyden kuten painovirheen,teknisen ongelman tai kirjoitusvirheen vuoksi. Pidätämme oikeuden korjatakirjoitusvirheistä johtuvat erehdykset hinnoissa. Selvissä hintavirhetapauksissaBrandos.fi voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe,että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

Ehdot

Brandos.fi varaa oikeuden painovirheisiin, kirjoitusvirheisiin,hinnoitteluvirheisiin tietyisssä tapauksissa, hinnan korotuksiintoimittajan taholta, viivästyksiin varastossa sekä loppuunmyyntiin.Brandoksella och oikeus pidättää tilauksia. Kaikki hinnat sisältävätarvonlisäveron. Tarjoukset on voimassa niin kauan kun tuotteita onsaatavilla varastossa. Tarjoukset ja kampanjat joissa päättymispäivää eiole ilmoitettu, ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita on saatavilla varastostamme. 


8046 osumaa