×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

Yellow Cab Kengät

0 osumaa

Yellow Cab ? Kuka, mitä ja missä?

Kaikki alkoi pienestä ja vaatimattomasta tehtaasta Amsterdamissa vuonna 1992. Uusi kenkämerkki ja konsepti lanseerattiin, koska merkin perustajien mielestä muotitarjonta oli liian kapea-alaista ja he halusivat suunnitella kenkiä, joita he itsekin haluaisivat käyttää. Inspiraatiota haettiin New Yorkin kaduilta. Yellow Cab-merkistä tuli nopeasti suosittu ja varsinkin ihmiset, jotka olivat kyllästyneitä ?normaaleihin? trendeihin pitivät Yellow Cabin innovatiivisesta, ainutlaatuisesta ja jännittävästä tyylistä. Yellow Cab on ollut yksi vuosikymmenen menestyneimmistä kenkämerkeistä. Vuosien saatossa mallistoja on kasvatettu ja niihin kuuluu nykyään niin kenkiä, saappaita kuin sandaaleja, jotka kaikki edustavat ainutlaatuista Yellow Cab-identiteettiä.

Yellow Cab on elämäntapa

Kaikilla Yellow Cab-kengillä on vahva ja erottuva identiteetti. Tyypillisiä ominaisuuksia on: Ainutlaatuinen ja yksinkertainen suunnittelu Kiilloittamaton viimeistely 100 % luonnolliset materiaalit Pohjat valmistetaan autojen renkaista Täydellinen istuvuus Mukavat pohjalliset aidosta nahasta

Osta Yellow Cab-kengät netistä

Brandos.fi-verkkokaupasta löydät Yellow Cab-kenkiä monissa eri malleissa ja väreissä. Älä epäröi ? osta Yellow Cab-kengät kauttamme nyt.

Sivu 1 / 1

0 osumaa