Vuoratut Kengät

1 057 osumaa

Vuoratut kengät takaavat lämpimät jalat

Kylmyyden ja talven saapuessa on mahtavaa voida pukeutua lämminvuorisiin kenkiin, jotta sekä vasta satanut plussakelin aikaansaama kostea lumiloska että kovat tuulet pysyvät poissa kiusaamasta jalkojasi. Vuoratuissa kengissä kylmyys pysyy takuulla poissa jaloistasi ja voit tuntea olosi mukavaksi ja lämpimäksi myös vuoden kylmimpinä kuukausina, kun pakkanen yrittää pureutua kunnolla. Löydät Brandosilta runsaasti erilaisia vuorattuja kenkiä, jotka on valmistettu useisiin eri malleihin monista vaihtelevista ja kestävistä materiaaleista. Ominaisuuksina voi olla esimerkiksi vedenpitävyys, kosteuden hylkiminen tai muodikas tyylikkyys ja lisäksi vuoratut kengät ovat aina takuulla mukavat ja lämpimät jalassa. Löydä laajasta valikoimasta oma vuorattujen kenkien suosikkisi ja valmistaudu jo talven miinusasteita varten. Hanki saman tien vuoratut kengät sekä perheesi aikuisille että lapsille, minkä jälkeen ulos lähteminen on koko perheelle ja kaikenkokoisille jaloille pelkkää nautintoa!

Vuorattujen kenkien historiaa

Vuoratut kengät ovat olleet aikanaan mullistava keksintö, joka on lisännyt kylmillä talvialueilla asuvien ihmisten mukavuutta ihastuttavalla tavalla. On todella vaikeaa sanoa, kuka kehitti ensimmäiset lämminvuoriset kengät ja milloin, sillä kylmillä asuinalueilla on varmasti oltu kekseliäitä käytännön syistä jo pitkään. 1900-luvulta lähtien lämminvuoriset kengät ovat joka tapauksessa kehittyneet kehittymistään ja tätä nykyä vuoratut kengät on varustettu lukuisilla ominaisuuksilla, kuten tuulen ja kosteuden hylkivyys ja jopa vedenpitävyys. Lisäksi kenkien vuorimateriaalit ovat kehittyneet ja tarjoavat tänä päivänä pehmeine ominaisuuksineen jaloille mitä mukavampia käyttökokemuksia. Vuorattujen kenkien avulla talvisista, kylmistä ja tuulisista vuodenajoista on tullut entistä miellyttävämpiä useille nämä jalkineet löytäneille ja vuorattujen kenkien suosio jatkaakin kasvamistaan.

Huolehdi vuoratuista kengistäsi

Vuoratut kenkäsi kestävät pidempään hyvinä ja kestävinä, mikäli hoidat niitä kenkien oman hoito-ohjeen mukaisesti. Lisäksi vuorattuja kenkiä käytetään talvisin, jolloin teitä suolataan, jotta liukkailla keleillä olisi hieman helpompaa ja turvallisempaa kulkea. Tiesuola kuitenkin kuluttaa kenkää melko tehokkaasti ja vuorattuja kenkiä suositellaankin puhdistettavan usein talven ja lumen aikana, jotta suola ei juuttuisi niihin kiinni ja aiheuttaisi kenkiin vahinkoa. Suolalla on taipumus kuivattaa kenkiä, mikä on erityisesti suolalle herkkien nahkakenkien kohdalla yleistä. Käytä nahkaisiin kenkiin vain nahalle sopivia hoitotuotteita ja muillekin materiaaleille ainoastaan tuotteita, jotka on juuri kyseiselle materiaalille suunniteltuja.

Lämpimät kengät uusilla tekniikoilla

Tätä nykyä vuoratut kengät ovat käyttömukavuutensa lisäksi myös erityisen tyylikkäitä jalkineita. Uusien tekniikoiden avulla myös muotiteollisuus on voinut alkaa valmistaa useita fiksuilla toiminnoilla varustettuja, lämpöisen vuorattuja, kerrassaan järkeviä ja käytännöllisiä kenkiä. Brandosin valikoimasta löydät aina lämminvuorisia kenkiä niin bootseina, nahkasaappaina kuin kumisaappainakin, useissa eri malleissa ja väreissä, niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tarjoamme vailkoimassamme runsaasti useita laatumerkkejä, kuten ruotsalainen Shepherd, Timberland, Ecco sekä Vagabond.
Sivu 1 / 18

1057 osumaa