×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
24.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Urheilukengät

2 002 osumaa
Sivu 1 / 34

Urheilukengät – kaikkeen aktiiviseen menoon

Mikäli etsit jalkaasi urheilukenkiä, joita käyttää vapaa-ajan kenkinä, ei ole niinkään väliä, mitkä kengät jalkaasi valitset, kunhan vain varmasti viihdyt niissä hyvin ja kengät istuvat jalkoihisi moitteettomasti. Kun nämä edellytykset täyttyvät, voit nauttia uusista jalkineistasi pitkään monessa eri vapaa-ajan aktiviteetissasi. Mikäli taas harrastat jotakin tiettyä urheilulajia tai liikuntaa, tiedät jo varmasti, minkä tyyppisen kengän mihinkin aktiviteettiisi haluat hankkia. Urheilukengät on sana, joka usein yhdistetään juoksuun tai palloilulajeihin, mutta tämän tuotekategorian alle kuuluu useita muitakin kenkämalleja. Näitä ovat esimerkiksi kävelykengät, vapaa-ajan kengät, joogakengät ja monet muut kenkätyypit, jotka kaikki kuuluvat urheilukenkien kategoriaan. Brandosin laajasta valikoimasta löytyy takuuvarmasti jokaiselle aktiiviselle urheilijalle, liikkujalle tai vapaa-ajallaan jalkojensa mukavuuden maksimoivalle omansa, olipa sitten hakusessa naisten, miesten tai lasten urheilukengät!

1900-luvulla kehitellyt urheilukengät

Nykypäivänä ei heti tulisi ajatelleeksi, että esimerkiksi huippusuosittu kenkämalli Converse All Stars on kehitetty alun alkaen 1920-luvulla koripallokengäksi. Näin on kuitenkin sekä All Stars –kenkien että monien muidenkin suosittujen kenkämallien kanssa, jotka on alun perin kehitetty jotakin tiettyä urheilulajia silmällä pitäen, mutta joista on ajan saatossa tullut jokaisen ihmisen arkeen ja vapaa-aikaan sopivat jalkineet. Tällaisia urheilukenkien malleja ovat esimerkiksi NikeAir sekä adidas Stan Smith. 1900-luvun sekä 2000-luvun alun aikana urheilukengät ovat kokeneet suuren muodonmuutoksen. Uudet valmistustavat ja -tekniikat mahdollistavat suurten tuotemerkkien kenkien kehittämisen huippuunsa ja tämän päivän urheilukengät ovatkin ennennäkemättömän kevyitä, todella kestäviä sekä yhä paremmin muotoiltuja erilaisia urheilulajeja varten. Tärkeimmässä roolissa ovat jalkasi ja urheilukengät valmistetaan tinkimättä jalkojesi vaatimuksista, jotta jaksat kulkea niissä pitkänkin päivän jalkojasi väsyttämättä.

Urheilukenkien hoito

Hankkiessasi uudet urheilukengät sinun kannattaa todella nähdä se pieni vaiva, että tutustut kenkien hoito-ohjeisiin, jotta uudet hankintasi ilahduttaisivat sinua mahdollisimman pitkään. Yleisesti ottaen kastuneet urheilukengät kuivataan normaalissa huoneenlämmössä ja niiden sisään kannattaa laittaa sanomalehtipaperia, joka imee kengistä kosteuden itseensä. Kastuneet kengät on hyvä kuivattaa aina normaalissa huoneenlämmössä, eikä koskaan lämmönlähteiden, kuten patterin lähettyvillä. Urheilukengät joutuvat usein käytössä koville ihan jo hikoilemisen ja mutaisilla teillä sekä vihreällä nurmikolla juoksemisen johdosta. Yleensä lika lähtee kengän pinnasta pyyhkimällä tai hankaamalla pintaa kostealla liinalla. Irrotettavat pohjalliset kannattaa tuulettaa aika ajoin, jotta kengät säilyttävät raikkautensa mahdollisimman pitkään.

Brandosin kattava urheilukenkien valikoima

Brandosilta löydät laajan urheilukenkien valikoiman niin erilaisiin urheilulajeihin kuin myös kaikkeen vapaa-aikaasikin sopien. Etsitpä sitten täydellisiä jalkapallokenkiä tai ihastuttavia tennareita jalkaasi, meiltä löytyy lukuisia toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja. Urheilumaailman jättiläiset, kuten Nike, adidas,Puma, Reebok ja Asics ovat edustettuina valikoimassamme. Näiden ja muiden todella tunnettujen tuotemerkkien lisäksi valikoimaamme kuuluu myös pienempiä merkkejä. Varmaa on, että löydät meiltä Brandosilta juuri sinun tarpeisiisi sopivat urheilukengät!

Näytä Lisää...Piilota...

2002 osumaa