×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
29.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Ugg Kengät

1 osumaa
Sivu 1 / 1

Ugg/Uggs ? Superihanat ja -pehmoiset saappaat.

Ugg/Uggs tarkoitta matalaa, pehmeää saapasta, joka on lämmin ja miellyttävä jalassa. Nimen alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa, vaan olemassa on kaksi teoriaa. Toisen mukaan ugg on lyhenne englannin sanasta ?ugly? - saappaat ovat niin rumat, että ne ovat coolit. Toisen teorian mukaan ugg tulee englannin sanasta ?hug?, koska saappaat ?tuntuvat jaloissa halaukselta?.

Ugg-saappaat ? Australialaista muotoilua ja aitoa lampaannahkaa.

Ugg Australia on uggien tunnetuin valmistaja. Ugg Australian saappaat on valmistettu korkealaatuisesta mokasta ja sisältä saappaat ovat todella pehmeää lampaanvillaa. Villan ominaisuuksiin kuuluu, että se pitää jalat lämpiminä ja hengittää samalla.

Ugg Australia käyttää vain korkealuokkaista lampaannahkaa kaikkiin kenkiinsä ja saappaisiinsa. Kaikki Ugg-saappaat tehdään käsitellystä, kaksipuoleisesta lampaannahasta, villapuoli sisällä ja nahkapuoli ulkopuolella. Lampaannahka on todella tiivistä, mikä tekee materiaalista kestävämpää ja saappaista mukavampia (huomattavasti parempi kuin synteettinen materiaali). Villa hengittää, poistaa kosteutta ja antaa ilman kiertää kengissä. Näin jalat pysyvät kuivina. Lampaanvillan ominaisuuksiin kuuluu ?luonnollinen termostaatti?, joka pitää jalat lämpiminä kylmällä ja viileinä lämpimällä ilmalla. Lampaannahka on luonnollisesti vettähylkivä, joten pienet määrät vettä tai kosteutta ei pääse kenkiin tai pilaa niitä. Tämän vuoksi Uggin kenkiä voi käyttää sekä kesällä että talvella.

Uggit ensin Australian ja Kalifornian surffareiden jaloissa.

Lampaannahkaa on käytetty Australiassa vaatteiden ja kenkien valmistukseen kautta aikojen. Ugg Australian tarina alkoi vuonna 1978, jolloin nuori australialainen surffari Brian Smith matkusti Amerikkaan laukku täynnä lampaannahkasaappaita, joita hän alkoi myydä surffarikavereilleen.

Näytä Lisää...Piilota...

1 osumaa