×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
21.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Tohvelit

598 osumaa
Sivu 1 / 10

Tohvelit – termi, jolla on monta eri merkitystä

Brandosin tohvelit-kategoriaan kuuluu kaikkea flip flopeista lähtien aina perussandaaleihin, aivan kaikissa mahdollisissa malleissa, joista voit löytää omasi niin sisä -kuin ulkokäyttöönkin. Mukavuudesta tinkimättä. Kaikkia tohvelit-kategorian kenkiä nimittäin yhdistää tinkimätön mukavuus. Terminä tohvelit merkitsevät eri asioita eri ihmisille. Joillekin tohvelit voivat merkitä puukenkiä, toisille taas mukavia, pehmoisia sisäkenkiä. Joku käsittää tohvelit remmein varustettuina sandaaleina. Etsitpä sitten pehmoisia, lampaanvillasta valmistettuja tohveleita, jalalle nerokkain ominaisuuksin varustettuja Birkenstock-sandaaleja tai Crocsin valmistamia jalkineita, löydät ne kaikki tohvelit-kategoriasta.

Tohvelien historia

Tohveleita on käytetty jalkineina useissa eri muodoissa kautta aikojen, erityisesti suuressa osin Aasiaa, jossa tohvelien käyttäminen on katsottu aikanaan erittäin hienoksi ominaisuudeksi. Nimittäin siitä syystä, että tohvelien käyttäjien on katsottu olevan niin hyvässä asemassa, ettei heidän tarvitse tehdä töitä elääkseen. Länsimaissa tohveleista on tullut todella suosittuja vapaa-ajan jalkineita ja niitä valmistetaan myös erilaisiksi työkengiksi. Tohveleista löytyy omat työkenkänsä niin lasten- kuin sairaanhoitajillekin, jotka tarvitsevat jaloillensa mukavuutta ja ergonomisuutta, jotta jaksavat seistä töissä jaloillaan pitkiä päiviä.

Hoida tohveleitasi oikein

Jotta tohvelit kestäisivät mahdollisimman pitkään, ne vaativat osakseen hoitoa. Tiedät, kuinka hoidat uusia tohveleitasi parhaalla mahdollisella tavalla, kun luet niiden hoito-ohjeen ennen tohveleidesi käyttöönottoa. Ulkona käytettävät tohvelit kannattaa kyllästää niille sopivalla kyllästysaineella, jotta niiden pinta hylkisi kosteutta ja likaa mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Mikäli kyseessä on flip flop –tohvelit, myös niiden pintaa kannattaa hoitaa. Usein riittää, että poistaa lian niiden pinnasta, eikä säilytä tohveleitaan liian valoisassa ja kuumassa paikassa.

Monenlaista tohvelimuotia Brandosilta

Kukapa ei muistaisi Crocs-tohvelien markkinoille saapumista 2000-luvun alussa? Myrskyn lailla kasvanut suosio johti siihen, että Crocs sai lukuisan määrän uusia faneja, jotka ihastuivat tohvelien loputtoman pehmeään mukavuuteen ja pirteään ulkoasuun. Tätä nykyä Crocs valmistaa jalkineita laidasta laitaan, mutta kaikki lähti liikkeelle sen vallankumouksellisista tohveleista. Tätä nykyä myös Birkenstock-tohvelit ja muut vastaavan tyyppiset sandaalit ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti. Nämä ovat ehdoton valinta, mikäli mukavuus ja ergonomisuus ovat sinulle tärkeitä piirteitä. Meiltä Brandosilta löydät tohvelit useilta tuotemerkeiltä, jotka ovat keskittyneet juurikin ainoastaan tohveleiden valmistamiseen. Löydät meiltä tohvelit tuotemerkeiltä kuten Birkenstock ja Crocs, mutta myös toisen tyyppisten tohveleiden valmistajilta, kuten ruotsalaiset Kavat ja Shepherd, joka valmistaa upean lämpöisiä, viihtyisiin koti-iltoihin sopivia tohveleita lampaanvillasta. Meillä on valikoimassamme totta kai flip flopeja myös tuotemerkiltä Havaianas, joka on kyseisen tohvelimallin valmistaja numero yksi!

Näytä Lisää...Piilota...

598 osumaa