×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
26.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

The North Face Kengät

27 osumaa
Sivu 1 / 1

The North Face ? kenkiä ulkoilmaihmisille

Haasteet ja aktiivinen elämä ovat aina olleet osa The North Face-merkkiä. Suunnittelija David Alcorn loi merkille erottuvan logon, joka on hänen tulkintansa Yosemite National Parkista löytyvästä Half Dome-monoliitista. The North Face on valmistanut urheilutuotteita jo yli 40 vuoden ajan ja heidän tuotteensa ylittävät kaikki odotukset. Tänä päivänä The North Face on kuuluisa tuotemerkki, joka valmistaa kenkiä kaikentyyppiseen ulkoiluun, kuten kiipeilyyn, juoksemiseen, patikointiin sekä hiihtoon ja muihin talviurheilulajeihin.

Ulos luontoon ? joka säällä

The North Face on tunnettu kestävistä kengistään, jotka soveltuvat kaikkiin sääolosuhteisiin. Osa kenkämalleista pitää hyvin lämpöä, osa soveltuu hyvin kosteaan säähän ja monissa malleissa on käytetty Gore Tex-teknologiaa ja muita teknologioita, jotka parantavat kenkien kestävyyttä. Merkiltä löytyy myös paljon maastokenkiä. The North Face-kengät takaavat upean ulkoilukokemuksen.

Osta The North Face-kengät netistä

Brandos.fi verkkokaupasta löydät monia The North Face-malleja miehille, naisille ja lapsille. Älä epäröi - osta suosikkisi jo tänään!

Näytä Lisää...Piilota...

27 osumaa