×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
27.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Springyard Kengät

2 osumaa
Sivu 1 / 1

Springyard tuotteet kenkien hoitoon

Springyard tuoteperhe auttaa sinua pitämään hyvää huolta kengistäsi. Löydät valikoimasta niin kosteussuojat kuin pohjalliset, mokkaharjat, vahat, kiillotussienet ja lepolestitkin. Hyvin hoidettuna kengistä on iloa pitkään.

Luontoystävällisiä tuotteita jalkineiden huoltoon

Springyard tarjoaa Euroopan suurimman valikoiman laadukkaita ja toimivia tuotteita kenkien huoltoon. Springyard tarvikkeet kenkien hoitoon pyritään valmistamaan mahdollisimman luontoystävällisesti, ja heidän tavoitteenaan onkin, että kaikki huolehtisivat jalkineistaan ja jaloistaan paremmin. Löydät Springyard tuoteperheestä kaiken, mitä tarvitset huoltaaksesi kenkiäsi säännöllisesti: pohjalliset, suojasprayt, vahat, mokka- ja nahkaharjat yms. Yritys valmistaa myös sukkia, kengännauhoja, kalosseja, sateenvarjoja ja jopa jalkojenhoitotuotteita. Ruotsalaisena yrityksenä Springyard ymmärtää hyvin pohjoisten leveysasteiden tuomat haasteet ja valmistaakin sekä IceGrippers-liukuesteitä kaikenlaisille jalkineille että Antifreezer-tuotteita, jotka on tarkoitettu pitämään jalat ja kädet lämpiminä ääriolosuhteissa. Antifreezer tuotteissa on paristokäyttöinen lämmityssysteemi, joka pitää kengät tai hansikkaat lämpiminä jopa kahdeksan tuntia aina -55 asteen pakkaseen saakka.

Springyard tuoteperheestä sopivat tuotteet kaikille kengille

Springyard Waterproofer suihke suojaa nahka-, mokka-, nupukki- ja kangaskengät kosteudelta. Vaikka usein ajatellaan, että vain nahka- ja mokkakenkiä kannattaa hoitaa, Waterproofer suihkeen ainutlaatuinen silikonikoostumus sopii kaikille materiaaleille ja on todella riittoisaa. Käsittely kannattaa uusia säännöllisesti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Helppokäyttöisellä mehiläisvahaa sisältävällä Springyard Quick Shine kiillotussienellä pidät kumisaappaat ja muut kumista valmistetut kengät kauniin kiiltävinä ja uuden veroisina. Nahkakengille voit käyttää Leather shine sponge -sientä: puhdista kaikki näkyvä lika ja tahrat kengistä ennen kiillotusta. Nahkakenkien ollessa kaapissa niiden sisällä olisi hyvä käyttää lepolestejä, jotka pitävät kengän muodossaan ja imevät kosteuden pois. Kenkiä kannattaa hoitaa ja huoltaa säännöllisesti - mitä laadukkaammat kengät, sitä kauemmin ne sinua palvelevat hyvin hoidettuina.

Hoida kenkiä oikein

Kenkien hoidossa kannattaa muistaa säännöllisyys ja se, että sen tekee oikeassa järjestyksessä, eli: puhdistus, ylläpito, suojaus ja raikastus. Puhdista tahrat ja näkyvä lika kostutetulla sienellä. Sen jälkeen kiillota kenkä tai levitä sille värillistä vahaa, jos pinta on kovin kulunut. Suojaa materiaali lopuksi kosteudelta suojaspraylla, esimerkiksi Springyard Waterprooferilla. Tarkista vielä pohjallisten kunto ja vaihda ne tarvittaessa. Kenkä tuntuu heti raikkaammalta. Säännöllinen pohjallisten vaihto on erityisen tärkeää kesäkengissä, joiden kanssa ei käytetä sukkia. Toki muutkin kengät hyötyvät pohjallisten uusimisesta, sillä kovin kulunut pohjallinen tuntuu ikävältä kävellessä. Mokka- ja nupukkikengät, joissa lika ja kulumat näkyvät helposti, kannattaa harjata viikoittain tai jopa joka käytön jälkeen, jos ne ovat kovin pölyyntyneet. Valitse harja aina kenkäsi materiaalin mukaan, ettet vaurioita sitä.

Näytä Lisää...Piilota...

2 osumaa