×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
23.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Scholl Kengät

22 osumaa
Sivu 1 / 1

Scholl ? mukavuus ennen kaikkea!

Monelle Scholl on synonyymi mukavuudelle ja jalkojen hoidolle. Tiesitkö, että Schollia myydään yli 70 maassa ja merkin kengillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä? Schollin perusti vuonna 1904 jalkoihin erikoistunut lääkäri William Mathias Scholl. William Mathias Scholl omisti elämänsä jalkojen terveyden kehittämiseen ja yleiseen hyvinvointiin, joka koheni jalkojen avulla. Kiinnostus jalkojen hyvinvoinnin kehittämiseen on edelleen yrityksessä suurta ja tämän vuoksi yrityksen kengät ovat suosittuja.

Schollin salaisuus

Osittain Schollin salaisuus on mukavuus, jonka merkki asettaa etusijalle suunnitellessaan kenkiä. Scholl investoi jatkuvasti kenkien kehittelyyn ja uusiin tekniikoihin.

Scholl ? yhä enemmän muodikkuutta

Nykyään Schollin kengät eivät ole pelkästään kysyttyjä vapaa-ajan kenkiä, vaan ne ovat suosittuja myös työkenkinä. Scholl-kenkien ansiosta jalkojen, polven ja lonkan rasitus vähenee ja näin myös onnettomuuksien riski pienenee. Viime aikoina Scholl on laajentanut mallistoaan viimeisen muodin mukaisilla malleilla, joiden kohderyhmänä on nuoremmat henkilöt.

Osta Schollit netistä

Brandoksella on laaja valikoima Schollin ergonomisia kenkiä lasten, naisten ja miesten kooissa!

Näytä Lisää...Piilota...

22 osumaa