×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
25.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

1 577 osumaa
Sivu 1 / 27

Sandaalit – kesäaikaan ja sisäkäyttöön sopivat kengät

Sandaalit tunnetaan perinteisesti kesäkenkinä, joita nähdäänkin käytettävän vuoden lämpimimpien kuukausien aikana. Lisäksi sandaalit ovat kenkämalli, joka on kätevä pakata mukaan talvisille matkoille lämpimiin maihin. Sandaalit ovat jalassa kevyet ja mukavat, sekä hengittävät mitä parhaimmalla tavalla. Nykyisin sandaaleja on saatavilla niin sporttisissa kuin naisellisissakin malleissa sekä kaikkea mahdollista siltä väliltä. Ne voi vetäistä jalkaansa rennon huolettomasti suunnatessa vaikkapa rannalle, kävelylle tai pyöräretkelle. Pelkistetytkin sandaalit nostavat asun ilmettä niinkin helpolla toimenpiteellä, kuin varpaankynsien lakkaaminen. Sandaalit käsittävät ajatuksena niin matalat kuin korkealla korollakin varustetut, remmisandaalit, varvassandaalit kuin usein myös erilaiset tohvelitkin. Mikäli valitset jalkaasi hieman juhlavammat sandaalit, joko korolla tai esimerkiksi näyttävillä paljeteilla, voit yhdistää ne kesäisen juhlavaan asuusi, kuten kauniiseen mekkoon tai puvunhousuihin. Sandaalien joukosta löytyy myös sisäkenkiä, jotka saavat sisätiloissa tepastelun tuntumaan jaloille ja selälle mukavammalta.

Sandaalit ja niiden pitkä historia

Sandaalien juuret ulottuvat tutkimuksissa jopa n. 10 000 vuoden taakse, jolloin tämä nerokas, tuulettava kenkämalli on viimeistään saanut alkunsa. U.S.A:n Oregonissa nimittäin löydettiin luolasta sandaalit, joiden historiaa tutkittaessa sen todettiin ulottuvan noinkin pitkälle. Sanana sandaali tulee kreikan kielestä ja kreikkalaiset käyttivätkin sandaaleja jo vuosituhansia sitten. Tätä nykyä näiden historiallisten jalkineiden muotoilu ja tekniset ominaisuudet ovat saavuttaneet huikean kiintopisteensä ja näitä upeita jalkineita onkin saatavilla monissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Tosin entisiltäkin ajoilta on jäänyt nykysandaaleihin omat vakiintuneet perinteensä. Nimittäin vanhojen, kreikkalaismallisten sandaalien tyylikkään ajaton ilme on sekin säilynyt ja kreikkalaistyylisiä sandaaleja näkyy tämän tästä vilahtavan muotilehtien sivuilla.

Hoida sandaalejasi oikein

Sandaalien kirjo on nykyisin valtava ja niitä valmistetaan lukuisista eri materiaaleista, kuten esimerkiksi nahasta, erilaisista tekstiileistä ja muovista. Tästä syystä uusia sandaaleja hankkiessasi sinun kannattaa tarkistaa niiden hoito-ohje, jotta tiedät, mitkä hoitotuotteet sopivat parhaiten juuri sinun sandaaleillesi. Lisäksi kannattaa lukea huolella käyttöohje hoitotuotteen pakkauksesta ennen tuotteen käyttämistä kengälle. Oikein hoidettuina sandaalisi kiittävät ja kestävät hyvin tyytyväisinä vuodesta toiseen. Yleensä myös sandaalit kannattaa muiden kenkien tavoin kyllästää ennen niiden ensimmäistä käyttöä. Kyllästäminen auttaa kenkää pitämään kosteuden ja lian poissa pinnaltaan.

Brandosin huikea sandaalien valikoima

Brandosilta löydät kaikkea mahdollista viimeisimmistä, muodikkaista trendisandaaleista aina mukaviin vaellussandaaleihin. Meiltä löydät myös klassiset, jalkojen muotoja myötäilevät tohvelit Birkenstockilta sekä flip flopit ja korkeakorkoiset sandaalit. Näillä keinoin sinulle on tarjolla sandaalit jokaiseen elämäsi tilaisuuteen! Gant ja Michael Kors ovat suuria, tunnettuja sandaaleja valmistavia kenkämerkkejä, kuten myös ruotsalaiset klassikot, kuten Mohedatoffeln ja Vagabond, joiden laadukkaat ja upeat sandaalit löydät valikoimastamme. Brandos tarjoaa uudet suosikkisandaalit niin naisille, miehille kuin lapsillekin!

Näytä Lisää...Piilota...

1577 osumaa