Saapikkaat

1 665 osumaa

Saapikkaat nostattavat asusi ilmeen uudelle tasolle

Saapikkaat toimivat aina, kun haluat saada asuusi hieman ekstraa. Ne nostavat asusi ilmeen kertaheitolla uudelle tasolle. Saapikkaat ovat istuvuudeltaan tavallisia saappaita ikään kuin vapaammat. Lisäksi saapikkaissa ei ole pitkiä varsia, joihin housujen lahkeet tulisi työläällä tavalla piilottaa ja yrittää saada lahkeet mahtumaan varsien sisälle. Päinvastoin, tämä on kenkämalli, jonka lyhyen varren ansiosta niiden käyttäminen yhdessä housujenkin kanssa on varsin helppo toimenpide. Saapikkaiden avulla saat asuusi puetumman tunnun kuin arkisissa kengissäsi. Ne toimivat loistavasti myös syksyisin, kun lämpömittari ei ole vielä laskenut nollan alapuolelle ja tarkenet yhä edelleen vähemmällä varustuksella. Lisäksi markkinoilla on saatavilla lämminvuorisia saapikkaita, jotka auttavat myöhäissyksyssä ja varhaisessa keväässä pukien sinut viileämpiinkin keleihin.

Saapikkaiden historia

Saappaat keksittiin jo vuosisatoja sitten ja aluksi niitä käyttivät lähinnä miehet. Naiset alkoivat käyttää saappaita vasta 1800-luvulla ja useimmiten saappaat oli myös varustettu alhaalta ylös asti kulkevalla nauhoituksella. Saapikkaat ovat puolestaan kenkämalli, joka on kehitetty myöhemmin ja ainoastaan naisia varten. Ne syntyivät 1900-luvulla, kun naisten hameet alkoivat muuttua lyhyemmiksi ja naisten muoti ylipäätään alkoi vapautua nykyisen kaltaiseksi. Tuohon murroksen aikaan saappaista haluttiin saada markkinoille useita erilaisia versioita ja pituuksia, jotta naisilla olisi mahdollisimman paljon valinnan varaa. Saapikkaista tulikin pian hyvin suosittuja niiden lyhyen varren ja korkeiden korkojen ansiosta ja niihin saatiin mahtavasti sopimaan samaan aikaan sekä naisellisuus että käytännöllisyys.

Hoida saapikkaitasi hyvin

Jotta saapikkaat kestäisivät käytössä pitkään ja näyttäisivät upeilta vuodesta toiseen, niitä kannattaa hoitaa juuri kulloinkin kyseessä oleville saapikkaille sopivin hoitoainein. Nahasta valmistetut saapikkaat tulisi aina käsitellä kyllästysaineella ennen niiden ensimmäistä käyttöä ja jatkossakin silloin tällöin, jotta ne hylkisivät mahdollisimman hyvin likaa ja vettä pois pinnaltaan. Likaantuneet saapikkaat suositellaan pyyhittävän kostealla liinalla tai harjattavan kenkäharjalla, aina kenkien materiaalista riippuen. Pyyhittäessä ja puhdistettaessa saapikkaat säännöllisesti estetään lian imeytyminen syvemmälle kengän pintaan. Lue aina käyttöohje kenkien hoitotuotteen pakkauksesta, jotta voit huolehtia kengistäsi mitä parhain keinoin.

Brandos tarjoaa valikoimassaan runsaasti erilaisia saapikkaita

Brandosilta löydät usean eri malliset ja tyyliset saapikkaat moniin elämäsi tarpeisiin. Brandosin valikoimaan kuuluu paljon erilaisia saapikkaita ilman korkoa ja korolla, useissa eri materiaaleissa ja väreissä. Merkkeinä valikoimista löytyvät esimerkiksi ruotsalainen Vagabond, saksalainen Tamaris ja Esprit sekä suosittu Tommy Hilfiger -huippumerkki. Löydät juuri sinulle mieluisat ja asuusi sopivat, täydelliset saapikkaat - tai jopa useammatkin - katsoessasi läpi koko saapikkaiden valikoiman. Merkeissä löytyy aivan kaikkea Ten Pointsista aina Rodebjeriin ja Brandosilla onkin tavoitteenaan pitää valikoimassaan saapikkaita edullisista merkeistä aina viimeisimpiin muodin suurnimiin asti!
Sivu 1 / 28

1665 osumaa