×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

Rokin Kengät

0 osumaa

Ruotsalainen tuotemerkki Rokin - kansainvälistä tasoa.

Rokin on moderni ja kunnianhimoinen tuotemerkki Ruotsista. Laadukkailla, klassisilla kengillään se tavoittelee kansainvälisiä markkinoita. Kenkien ainutlaatuiset yksityiskohdat antavat tyylikkään vaikutelman.

Tuotemerkin perustaja, Göteborgilainen Christoffer Brattin suunnittelee itse kaikki merkin kengät. Hän työskenteli viisi vuotta Tommy Hilfiger Footwear-valmistajalla, jonka jälkeen hän koki kaipaavansa uusia haasteita. Rokin-tuotemerkin alla hän valmistaa nyt sellaisia kenkiä, joita itse haluaisi käyttää, ja niissä on selviä vaikutteita 1970- ja 80-lukujen alakulttuureista. Christofferille työskentely Tommy Hilfigerilla oli koulu, joka antoi tietotaidon perustaa oman merkin. Sekä jälleenmyyjät että muotilehdistö ovat ottaneet Rokinin avosylin vastaan, ja kenkiä myydään tänä päivänä Ruotsissa, Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa.

Klassiset kengät yllättävin yksityiskohdin.

Yksityiskohdat erottavat Rokinin muista merkeistä. Muotoilu on sekoitus mennyttä ja tätä päivää. Päämääränä on luoda kenkiä, jotka tuovat kantajilleen tyylikkyyttä, ei siis pelkästään trendien seuraaminen. Kenkien perustana ovat klassiset miesten mallit, jotka päivitetään moderneilla tai yllätyksellisillä yksityiskohdilla. Kengissä voi selvästi nähdä vaikutteita eri musiikkilajeista kuten punk, ska, rock ja indiepop, sekä 70- ja 80-lukujen alakulttuureista kuten skate ja surf. Näin suunnittelija itse kuvaa asiakkaitaan: ?Minulla on selkeä kuva siitä, miltä asiakaani näyttää. Hän on mies, joka on kiinnostunut musiikista ja vaatteista. Hän ei ole trendien orja, eikä koskaan laittaisi jalkaansa vaaleanpunaisia kenkiä vain siksi että ne ovat muotia. Hän tietää kuka on ja mitä haluaa.? Rokinin symbooli on kyyhkynen. Se edustaa kohderyhmää monin tavoin: se on sosiaalinen, kaupunkilainen ja näkee toreja ja sivukatuja kaikissa maailman suurkaupungeissa, eikä se ole pelokas. Kyyhkynen on myös rauhan ja rakkauden symbooli, ja se saa suurkaupungeissa provosoivia piirteitä, ihan niinkuin Rokinkin haluaa tulla ihmisten tietoisuuteen.

Laadukkaat materiaalit.

Kenkien valmistaminen perustuu perinteiseen suutarityöläisyyteen. Rokin käyttää ainoastaan aitoa nahkaa ja korkealaatuisia materiaaleja, jotka vastaavat korkeisiin vaatimuksiin mukavuudesta ja kestävyydestä.

Osta Rokin-kengät netistä.

Osta omat Rokin-kengät nyt netistä. Brandokselta löydät useita malleja, joista voit valita suosikkisi.

Sivu 1 / 1

0 osumaa