×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
28.09.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

37 osumaa
Sivu 1 / 1

Sperry

Yli 70 vuotta sitten, eräänä kylmänä ja myrskyisenä päivänä oli Paul Sperry ulkoiluttamassa Prince-koiraansa, kun hän havaitsi jotain erityistä, jota hän ei ollut aikaisemmin ajatellut. Hänen koirallaan oli kyky kävellä täysin tasapainossa jäisellä ja märällä maalla. Tämän huomattuaan hän tutki koiransa tassut ja havaitsi, että niissä oli aaltomainen muoto. Havainto johti siihen, että ensimmäinen Sperry Top-Sider ?pohjallinen sai muotonsa tämän perusteella. Tämä mullisti jalkineitten historian. Nykyään tämä viimeiseen asti huolella kehitetty kenkämalli on merkittävä osa Sperryn menestystä ja suosituin kenkä vesiurheilussa. Merkki on tunnettu innovatiivisuudestaan, laadustaan ja perinteistään. Sperry Top-Sider ?kengät ovat olleet jo vuodesta 1935 lähtien ykkösvalinta miesten ja naisten purjehdus- ja vapaa-ajan kengiksi.

Sperry Top-Sider ? tyyliä purjehdukseen

Sperry Top-Sider kengät on valmistettu täsmälleen samaa innovatiivisuutta ja tarkkaavaisuutta käyttäen kuin ensimmäiset Paul Sperryn kehittämät kengät yli 60 vuotta sitten. Kengissä käytetty laadukas nahka takaa kenkien mukavuuden ja kestävyyden. Purjehduskengät tunnistaa niiden öljykäsittelystä, joka hylkii suolavettä. Joka vuosi merkki myös valmistaa uuden, muodikkaan kanvaasikenkämallin. Sperryn kanvaasikengät kestävät konepesun.

Osta Sperry Top-Sider ?kengät netistä

Haluatko myös Sperryn tyylikkäät, klassiset purjehduskengät? Meillä on monia malleja naisten ja miesten kooissa. Tervetuloa!

Näytä Lisää...Piilota...

37 osumaa