×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
28.03.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Paul Smith Kengät

0 osumaa
Sivu 1 / 1

Paul Smith ? Brittiläistä tyyliä.

Brittiläinen muotisuunnittelija Sir Paul Smith syntyi Beestonissa, Nottinghamissa vuonna 1946. Hän on yksi muotimaailman kunnioitetuimmista miestenasujen suunnittelijoista ja hänestä on uransa aikana kehittynyt isobritannialaisen tyylin ikoni. Yksi Paul Smithin muotoilun tunnusmerkki on moniväriset kapeat raidat, jotka lähes aina löytyvät hänen suunnittelemistaan vaatteista ja kengistä. Sanotaan, että hänen menestyksensä salaisuus on yhtälailla hänen liikemiestaitonsa että suunnittelunsa. Hän ymmärtää asiakkaitansa sekä jälleenmyyntibisnestä, ja hänellä on ainutlaatuinen tyylitaju. Hänen muotoiluaan on kuvattu lauseella "Savile Row meets Mr Bean", klassista tyyliä, jossa pisara nörttiyttä ? lopputuloksena yksilöllinen mutta klassinen tyyli.

Vuonna 2001 Kuningatar Elisabeth II aateloi Paul Smithin, koska tämä toi Englannin muotimaailman kartalle. Paul Smithin tie muotimaailmaan tapahtui täysin yllättäen. Hänestä piti tulla kilpailupyöräilijä, kunnes hän joutui onnettomuuteen ja joutui viettämään puoli vuotta sairaalassa. Tänä aikana hän tutustui paikallisen taidekoulun opiskelijoihin. Keskusteluissa pyörivät ajankohtaiset taiteilijat kuten Mondrian, Warhol, Kokoshka, David Bailey. Paul Smith huomasi haluavansa osaksi tätä värikästä taidemaailmaa, joka oli täynnä ideoita ja asioiden muuttamisen toiveita.

Lyhyen ajan kuluttua hän avasi ensimmäisen muotikauppansa Nottinghamiin yhdessä nykyisen vaimonsa Pauline Denyerin kanssa. Paul alkoi opiskella suunnittelua ja ompelua The Royal College of Art -opistossa, ja yhdessä he suunnittelivat ja toteuttivat miesten vaatteita. Pauls Smithin ensimmäinen mallisto lanseerattiin Pariisissa vuonna 1976.

Seuraavan 20 vuoden aikana Paul Smith vakiintui merkittävimmäksi brittiläiseksi suunnittelijaksi, mitä edesauttoi hänen kykynsä ennalta nähdä ja jopa aloittaa trendejä. Paul Smith on edelleen täysin mukana kaikessa tuotemerkkinsä ympärillä olevassa liiketoiminnassa: suunnittelussa, materiaalivalinnoissa, kauppojen sijaintien hyväksymisessä ja liiketoiminnan kehityksessä. Tämä on todennäköisesti suuri syy siihen että tuotemerkki on säilyttänyt ainutlaatuisen profiilinsa ja erityisasemansa valtavasta kasvustansa huolimatta. Koko uransa ajan hän on säilyttänyt humoristisen ja sisukkaan asenteensa klassisen tyylin ja perinteisen käsityön suhteen.

Vaatteiden, kenkien, laukkujen ja asusteiden muotitalo.

Tänä päivänä Paul Smithin muotitalolla on 12 eri mallistoa: Paul Smith, Paul Smith Women, PS by Paul Smith, Paul Smith Jeans, Paul Smith London, R.Newbold, Paul Smith Asusteet, Paul Smith Kengät, Paul Smith Hajusteet, Paul Smith Kellot, Paul Smith Kynät ja Paul Smith Sisustus.

Laadukkaat kengät ja tennarit.

Paul Smithin kengät ja tennarit ovat tarkan materiaalivalinnan ansiosta erittäin korkealaatuisia. Suunnittelu tapahtuu edelleen Nottinghamissa ja suurin osa Paul Smithin kengistä ja vaateista valmistetaan joko Isossa-Britanniassa tai Italiassa. Lähtökohtana on perinteinen käsityöläisyys, joka näkyy kenkien yksityiskohdissa ja viimeistelyssä.

Osta Paul Smithit netissä!

Brandos.fi:ltä löydät Paul Smithin kenkiä ja tennareita miehille - osta nyt suosikkisi!

Näytä Lisää...Piilota...

0 osumaa