×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
23.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Nike Kengät

159 osumaa
Sivu 1 / 3

Nike ? Esimerkillinen menestystarina.

Phil Knight ja Bill Bowerman aloittivat yhteistyönsä 60-luvulla. Bowerman oli Oreganon Yliopiston juoksuvalmentaja ja etsi jatkuvasti uusia tapoja treenattaviensa kehittämiseen mm. etsien parempia juoksukenkiä.

Knight oli lahjakas keskipitkien matkojen juoksija Portlandista, joka aloitti Oreganon Yliopiston vuonna 1955 ja sai Bowermanin valmentajakseen. Knight jatkoi opiskelujaan Stanfordin Yliopistossa ja otti sitten yhteyttä japanilaiseen kenkävalmistajaan, jonka kanssa halusi ruveta valmistamaan korkeateknologisia urheilukenkiä, jotka voisivat haastaa alaa dominoivat saksalaiset merkit Puman ja Adidaksen. Hän sai luvan kehittää ja myydä Amerikassa ammattilaisille tarkoitettuja juoksukenkiä japanilaisen tuotemerkin, Tiger Shoesin, alla. Knight Otti yhteyttä Bowermaniin, josta tuli hänen liikekumppaninsa.

Yhdessä he perustivat Blue Ribbon Sports ?yhtiön. Knight kiersi ympäri Amerikkaa ja myi Tigersin lenkkareita suoraan autonsa peräkontista, samalla kun Bowerman purki Tigerin kenkiä osiin yrittäen kehittää tapoja tehdä niistä parempia ja kevyempiä. Heisän ensimmäinen alaisensa oli juoksijakumppani Jeff Johnson, johon Knight oli tutustunut Stanfordissa. Johnson kehitti yhtiötä perustamalla postimyyntitoiminnan, jonka ansiosta myynti kasvoi huomattavasti.

Ihmiset nerokkaiden swoosh- ja ?Just do it?-brändien takana.

Johnson keksi nimen Nike kreikkalaisen voiton jumalattaren mukaan. Suunnitteluopiskelija Carolyn Davidson suunnitteli logon, niin kutsutun swooshin, ja Phil Knight keksi Niken lyömättömän sloganin "Just do it".

Niken kengät ja vaatteet julkkisten päällä.

80-luvulla Nike-kengistä tuli markkinoiden johtajia, suureksi osaksi Nike Air-teknologian ansiosta. Air Jordan oli Nikelle suurmenestys, keulakuvana huippukoripalloilija Michael Jordan. Nike satsasi juoksu- ja jalkapallovaatteisiin ja -kenkiin ja sponsoroi useita joukkueita näissä lajeissa, myös Euroopassa.

90-luvulla Nike kehitti toimintansa Golf-kenkiin ja vaatteisiin, ja vuonna 1996 Nike teki sponsorisopimuksen Tiger Woodsin kanssa. Nike aloitti tekemään vaatteita ja kenkiä myös pyöräilijöille ja solmi sopimuksen Lance Armstrongin kanssa.

Niken kengät kaikille urheilijoille (?If you have a body, you are an athlete?).

Nike on erinomainen esimerkki modernista menestystarinasta - tänä päivänä Nike on maailman isoin urheilumerkki. Innovatiivisuus ja jatkuva tuotekehittely takaa kengät, jotka antavat urheilijoille mitä parhaimmat edellytykset tavoitteisiinsa pääsemiseen.

Osta Niket netissä!

Osta nyt Niken kenkäsi suoraan netissä. Brandokselta löydät lukuisia lenkkari-, tennari ja street-malleja miehille ja naisille.

Näytä Lisää...Piilota...

159 osumaa