×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×

Naisetkengät

5 565 osumaa

Naisten kengät - kattavalla kirjolla

Naisten kenkämuoti mahdollistaa loihtimaan uskomattoman määrän erilaisia asukokonaisuuksia ja tyylejä riippuen kenkien yhdistelemisestä asuihin. Juurikin naisten kengät ovat jalkineet, joita on saatavilla useissa eri väreissä, malleissa ja muodoissa. Niiden tarjonnan kirjo on kattavuudeltaan niin laaja, että jokainen löytää takuulla itselleen mieluiset jalkineet – ja useimmiten vielä useammatkin. Ei ole sellaista elämään kuuluvaa tilaisuutta, johon ei voisi löytää sopivia naisten kenkiä. Naisten kenkävalikoiman laajuuden ansiosta jokainen itselleen kenkiä etsivä nainen voi valita suuren kirjon joukosta ja usein voi myös joutua tekemään vaikeitakin päätöksiä löytäessään useamman täydellisen vaihtoehdon. Jokaiseen tilanteeseen todella on omansa: esimerkiksi ihastuttavat, ihanasti jalkaa hellivät Birkenstock-sandaalit sopivat täydellisesti latautumiseen kesäpäivinä, kun taas tyylikkäät korkokengät tuovat viimeisen silauksen juhlaviin asuihin aina, kun halutaan tehdä elämän kohokohdista ikimuistoiset.

Naisten korkokenkien mielenkiintoista historiaa

Muoti ja valloilla olevat tyylit vaihtelevat ajan saatossa. Tästä syystä naiset ja heidän kengät ovat näyttäneet eri aikakausina hyvin erilaisilta. Yksi mielenkiintoisista esimerkeistä on korkokengät, joita alun perin käyttivät myös miehet 1600-luvulta alkaen aina 1800-luvulle asti. Noiden vuosisatojen aikana korkokengät kuuluivat lähinnä ylempiin yhteiskuntaluokkiin, mutta myös muidenkin miesten jalkoihin. Nykyisen muotonsa ja käyttäjäkuntansa korkokenkä löysi 1900-luvun aikana. Tätä nykyä korkokengät mielletään pelkästään naisten kengiksi ja usein myös juhlaviksi jalkineiksi. Korkokenkiä käytetään tätä nykyä kuitenkin juhlien lisäksi myös kaikissa muissakin sosiaalisissa tilaisuuksissa ja silloin, kun asuihin halutaan loihtia näyttävyyttä.

Huolellinen hoito, kestävät kengät

Kuten kaikkia jalkineita, myös naisten kenkiä kannattaa hoitaa. Näin kengät kestävät käytössä pidempään sekä säilyttävät tinkimättömän tyylikkyytensä. Pääset nauttimaan kenkäparistasi huikean pitkään, mikäli kengät hankkiessasi tutustut juuri hankkimasi kenkäparin hoito-ohjeisiin heti tuoreeltaan. Hoito-ohjeiden noudattaminen todella kannattaa, sillä juuri se mahdollistaa kengille pitkän käyttöiän. Yleisesti voi sanoa, että suurin osa kengistä kannattaa kyllästää uutena, olipa sitten kyseessä remmisandaalit tai vaelluskengät. Tyylikkyyden säilyttämisen lisäksi kyllästettäessä kenkä hylkii paremmin likaa ja kosteutta. Mikäli jalkineet ovat vedenpitävät, kyllästäminen edesauttaa myös tämän ominaisuuden säilymisessä.

Naisten kenkien useat trendit Jimmy Choosta aina Converseen

Olipa kyseessä sitten juhlakengät tai kumisaappaat, tänä päivänä ne voivat olla loputtoman tyylikkäät. Trendit sanelevat kulloisenkin muodin ja tänä päivänä muodikkuus ylettyy jopa kumisaappaisiin asti. Nykyisin trendikenkien markkinoille on tullut myös esimerkiksi perinteisiä ruotsalaisia puukenkiä. Esimerkiksi Jimmy Choo ja Christian Louboutin ovat uskomattoman suuria kenkämerkkejä ja niitä näkeekin paljon niin muotilehtien sivuilla kuin myös televisiossa. Kenkätrendit ulottuvat nykyisin juhlien ja arkisimman arjen lisäksi aivan kaikkeen vapaa-aikaan. Tästä osuvana esimerkkinä Conversen tennarit, joiden rentoon ilmeeseen on saatu mukaan huikea määrä tyylikkyyttä.

Sivu 1 / 93

5565 osumaa