×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
24.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Mohedatoffeln Kengät

42 osumaa
Sivu 1 / 1

Moheda Toffeln - kenkienvalmistusta viidessä sukupolvessa

Moheda Toffeln-merkillä on pitkät perinteet kenkienvalmistuksessa. Jo vuonna 1860 Johan Magnus Sundell aloitti opintonsa kenkienvalmistuksessa Mohedan pitäjässä Ruotsin Smålannissa. Hänen poikansa jatkoivat samalla uralla ja perustivat Reinhold Johanssons Skofabrik-nimisen yrityksen. Myöhemmin myös Reinholdin poika Inge aloitti työskentelyn samassa yrityksessä ja vuonna 1973 yrityksen nimeksi vaihdettiin I. Reinholdson Sko AB. Nimi on yhä käytössä. Moheda Toffeln on työnimi ja logon nimi. Tehdas sijaitsee Mohedan kylässa Smålannissa ja valmistaa tohveleita puusta ja PU-materiaalista.

Suuri valikoima puukenkiä, turvakenkiä ja kumisaappaita

Moheda Toffeln tarjoaa suuren valikoiman puukenkiä, puudandaaleita, tohveleita, turvakenkiä ja kumisaappaita. Kenkiä on saatavilla useissa trendikkäissä väreissä ja kuvioissa. Moheda Toffeln on johtava puukenkien valmistaja ja jopa 50 % kaikesta tuotannosta toimitetaan Eurooppaan, Japaniin, Yhdysvaltoihin ja Australiaan. Kenkien valmistus pitää sisällään monta eri työvaihetta ja moni vaiheista tehdään käsityönä. Kengät valmistetaan parhaista materiaaleista ja materiaalit valitaan huolellisesti. Moheda Toffeln kengät ovat ainutlaatuisen suunnittelunsa ja korkean laatunsa vuoksi saavuttaneet suuren suosion ja kengät näkyvät usein erilaisissa muoti- ja aikakausilehdissä.

Osta Diesel-kengät netistä.

Brandokselta löydät Moheda Toffeln kenkiä monissa malleissa sekä miehille että naisille. Älä aikaile, osta suosikkisi tänään!

Näytä Lisää...Piilota...

42 osumaa