×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
30.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Miehetkengät

12 osumaa
Sivu 1 / 1

Muodikkaat, halvat miesten kengät netistä

Brandosin outletiin saapuu jatkuvasti muodikkaita miesten kenkiä, joissa on kohdallaan sekä hinta että tyylikkyys. Outletista voit löytää miesten kengät alehintaan mitä mittavimmasta valikoimasta, kukkaroa rasittamatta. Tätä nykyä miesten kenkiä on saatavilla monissa malleissa, mutta aikaisemmin ne valmistettiin lähinnä johonkin tiettyyn tilanteeseen sopivuutta silmällä pitäen. 1900-luvun lopusta lähtien ja ennen kaikkea 2000-luvun aikana muodikkaiden miesten kenkien markkinat ovat kasvaneet hurjasti ja tänä päivänä myös miehet hakevat kengiltään trendejä ja tiettyjä tyylejä. Myös miehet voivat tänä päivänä valita jalkoihinsa erilaiset kengät eri tilanteita ja tilaisuuksia varten ilman, että yhden kenkämallin täytyisi taipua mahdollisimman moneen, kuten ennen oli tapana. Nykyisin on aivan normaalia, että naisten lisäksi myös miehet etsivät vaatekaapistaan jokaiseen asuunsa sopivat jalkineet ilman, että joutuisivat tekemään jatkuvasti kompromisseja menneiden vuosisatojen miehille ominaisella tavalla. Mikäpä olisikaan sen kätevämpää ja tyylikkäämpää kuin viimeistellä asunsa juuri siihen sopivilla kengillä. Ja mikä parasta, Brandosin outletista voit löytää tyylikkäät miesten kengät alennettuun hintaan - aivan jokaiseen menoon!

Miesten kenkien moninainen historia

Miesten kenkiä valmistettaessa aiemmin keskityttiin usein ennen kaikkea niiden käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi tänä päivänä hyvin suositut Dr. Martensin kengät kehitettiin alun perin työkengiksi ja työkenkinä niitä aluksi käytettiinkin, kunnes huomattiin, että nämä teräskärkiset, vahvasta nahasta valmistetut jalkineet sopivat erinomaisesti myös vapaa-aikaan. Miesten kenkien historiassa jalkineita ei siis valmistettu koskaan niiden ulkonäköä, tyyliä tai trendejä silmällä pitäen, vaan fokuksessa oli poikkeuksetta kenkien toiminnallisuus niille suunnitellussa ympäristössä ja tarkoituksessa. Jodhpur-kengät ja Chelsea-bootsit puolestaan suunniteltiin alun perin ratsastuskengiksi ainoastaan tätä käyttötarkoitusta varten. Tänä päivänä kyseiset kenkämallit ovat erittäin muodikkaita ja trendikkäitä jalkineita, jotka seuraavat muodin viimeisimpiä suuntauksia ja joita käytetään niin arjessa kuin juhlassakin. Historian kehityksessä miesten kengissä ollaan myös tultu nykyiseen mielenkiintoiseen pisteeseen, kun myöskin naiset voivat usein käyttää miesten kenkämalleja, kun taas tilanne on todella harvinainen toisin päin. 1600-luvulta 1800-luvulle miehet käyttivät usein korkokenkiä, joten tuolloin tilanne oli päinvastainen. Usein puhutaan unisex-muodista, kun kenkämalli sopii sekä miehelle että naiselle. Jää nähtäväksi, miten jännittävillä tavoilla ja moninaisiin suuntiin miesten kenkämuoti tulee vielä ajan saatossa kehittymään. On kuitenkin varmaa, että miehet ja kengät ovat erottamaton parivaljakko!

Muista hoitaa oikeaoppisesti myös outletista löytämäsi halvat miesten kengät!

Kuten muutkin jalkineet, myös miesten kengät pysyvät sitä tyylikkäämpinä ja kestävämpinä, mitä huolellisemmin niitä hoidetaan. Tämä pätee tietysti myös löytäessäsi miesten kengät alehintaan. Kenkien oikeaoppinen hoitaminen on tärkeää myöskin niille tarkoitettujen toimintojen ylläpitämiseksi ja säilyttämiseksi. Esimerkiksi nahkakenkien nahka saattaa kuivua, mikäli sitä ei rasvata nahalle sopivin hoitoainein silloin tällöin. Kengät on myös hyvä puhdistaa aika ajoin, jotta lika ei pääse imeytymään niihin ja vahingoittamaan kengän pintaa. Useimpien kenkien pinnan voi puhdistaa kostealla liinalla tai kenkäharjalla, materiaalista riippuen. Jo tällä keinolla kengät ilahduttavat pitkään, parhaimmillaan laadukkaat kengät voivat kestää jopa vuosikymmenestä toiseen. Nämä vinkit on siis tärkeää pitää mielessä myös silloin, kun bongaat tarpeisiisi sopivat halvat miesten kengät Brandosin outletista!

Brandosin outletista trendikkäät sneakerit tai muut halvat miesten kengät alehintaan

Tänä päivänä erityisesti sneakerit eli tennarit ovat keskeisessä asemassa miesten kenkämuodista puhuttaessa. Esimerkiksi tuotemerkit nimeltä Nike ja adidas ovat saaneet sneakertrendit aivan uusiin ulottuvuuksiinsa muun muassa sellaisilla suosikkimalleillaan kuin NikeAir ja adidas Superstar. Nämä ovat tennareita, jotka tunnetaan kaikkialla ympäri maailman. Brandosin outletista voit bongata miesten kengät alennettuun hintaan niin edellä mainituilta huippumerkeiltä kuin monilta muiltakin kenkäalan osaajilta. Löydä mieleisesi halvat miesten kengät mitä kattavimmasta ja tyylikkäimmästä valikoimasta!

Näytä Lisää...Piilota...

12 osumaa