Matalat Kengät

3 222 osumaa

Matalat kengät loputtoman laajassa valikoimassa

Kun ajatellaan mahdollisimman toimivaa ja mukavaa arkea, matalat kengät kuuluvat siihen ehdottoman sopivalla tavalla. Matalat kengät sopivat arkiseen elämään erinomaisesti riippumatta siitä, onko kyseessä lapsi, nainen vai mies. Mikäli sinulla on etsinnässä käytännölliset kengät, Brandosilta löydät erittäin laajan valikoiman matalia kenkiä, joiden joukosta löytyy sopivat kaikkiin eri vuodenaikoihin, vaihtuviin asuihin ja vaativiinkin tarpeisiin. Matalat kengät –kategoriaan kuuluvat meillä Brandosilla muun muassa niin upeat bootsit, käytännölliset kävelykengät, mukavat loaferit kuin ihanat sandaalitkin. Käytännöllisten ja mukavien matalien kenkien lista on loputtoman pitkä, mutta erittäin laaja valikoima myös mahdollistaa juuri sinulle mieluisan kenkäparin – tai todennäköisesti useammankin - löytymisen.

1900-luvulla suosioon nousseet matalat kengät

1900-luvulla tultiin tilanteeseen, jossa ihmisillä alkoi olla viimein varallisuutta ostaa itselleen yhtä useampia kenkäpareja käyttöönsä. Tähän asti matalat kengät olivat yleisesti merkinneet joko juhlakenkiä tai työkenkiä, kunnes matalien kenkien markkinat mullistuivat erilaisten muodin aaltojen seurauksena ja matalia kenkiä alettiin valmistamaan mukavaan, jokapäiväiseen käyttöön ja jokaiseen tarpeeseen. Näin kehiteltiin runsaasti uusia kenkämalleja, kuten loaferit, moderni versio sandaaleista sekä tänä päivänä supersuosion saavuttaneet tennarit ja lenkkarit. Näin ollen matalien kenkien markkinat suorastaan räjähtivät ja viimein tarjolla oli jokaiselle jotakin. Lisäksi teollistumisen myötä kenkien tarjonta kasvoi huikeasti ja niiden hankkiminen helpottui huomattavasti, minkä ansiosta ihmisten kenkäkaapit alkoivatkin täyttyä aikaisemman yhden kenkäparin sijaan useammilla eri vaihtoehdoilla ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivilla kengillä.

Hoida matalia kenkiäsi oikein

Matalien kenkien etuna on niiden helppous. Kengillä astelu on korkokenkiin verrattuna huomattavasti mukavampaa. Lisäksi matalat kengät on usein helposti puettavat ja riisuttavat, mikä on ominaisuus, joka tekee niiden käytöstä entistä mukavampaa. Minkä tahansa malliset tai tyyppiset matalat kengät aiotkaan itsellesi hankkia, hanki myös uusille kengillesi sopivat hoitotuotteet sen mukaan, mistä materiaalista hankkimasi jalkineet on valmistettu. Lue kenkien hoito-ohje huolella ja noudata sitä, niin saat jalkaasi pitkäikäiset ja uskolliset ystävät, jotka pysyvät tyytyväisinä käyttövuodesta toiseen. Useimmat kengät suositellaan kyllästettävän ennen niiden käyttöönottoa, jotta kenkien pinta hylkii likaa ja kosteutta parhaalla mahdollisille tavalla.

Matalien kenkien valtava maailma

Brandos tarjoaa matalien kenkien valikoimassaan useita laadukkaita ja tunnettuja kenkämerkkejä, kuten esimerkiksi Nike, adidas ja Reebok sekä Lloyd, Oscar Jacobson ja Tiger of Sweden. Me Brandosilla olemme lisäksi koonneet kaikki matalat kenkämme samaan kategoriaan. Mikäli haluat helpottaa haluamasi kenkätyypin löytämistä, kirjoita hakusana hakukenttään. Voit myös käyttää kenkähaussasi suodattimia ja valita esimerkiksi kenkien koon, värin tai kenkätyypin. Tämä toiminto rajaa sinulle tarjolle juuri sen tyyppiset kengät, mitä kulloinkin olet etsimässä. Miten kätevää!
Sivu 1 / 54

3222 osumaa