×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
27.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Lapsetkengät

192 osumaa
Sivu 1 / 4

Halvat lasten kengät Brandosin outletista aktiiviseen elämään

Brandos tarjoaa outletissaan lasten kengät alennuksella valtavassa valikoimassa, minkä ansiosta voit päätyä ostamaan samalla kertaa lapselle myös tulevia kokoja. Olipa kyseessä sitten normaalihintaiset tai halvat lasten kengät, niiden tärkein ominaisuus on ehdottomasti kestävyys. Myöskään tyylikkyys ja upea muotoilu eivät ole pahitteeksi ja tänä päivänä trendikkyys näkyykin lasten kengissä aikuisten kenkiin verrattavalla tavalla. Useimmin lasten kengät valmistetaan - ja myöskin valitaan - sillä perusteella, että ne kestävät juoksemisen, leikkimisen ja kaikenlaisen aktiivisen liikkumisen. Näihin tinkimättömiin ominaisuuksiin on nykyisin kuitenkin helppo yhdistää myös tyylikkyys ja trendit, jotka ovat kulloinkin valloillaan. Lasten kenkien kategoriassa on saatavilla kenkiä laidasta laitaan pienistä, tyylikkäistä juhlakengistä aina tennareihin, joissa on itsevalaisevat pohjat. Kurkista ajankohtaiseen valikoimaan ja löydä lasten kengät alehintaan - Brandosin outletista löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaisen lapsen makuun!

Lasten kenkien historiaa

Aikaisemmin lasten kengät oli tapana valmistaa ainoastaan lähinnä minikokoisiksi aikuisten kengiksi ilman, että niissä olisi ollut mitenkään aikuisten jaloille sopivista ominaisuuksista poikkeavia ominaisuuksia. Tämä johtui varmasti hyvin pitkälti siitä, että aikaisemmin lapset nähtiin ikään kuin pieninä aikuisina, eikä lapsina, jotka kehittyvät kasvaen vuosi vuodelta isommiksi. 1900-luvun puolivälin jälkeen lapsille alettiin vihdoin valmistaa sandaaleita, tennareita, juhlakenkiä ja kumisaappaita, joiden valmistuksessa otettiin huolella huomioon kasvavan jalan vaativat tarpeet. Tällöin lasten kenkien valmistuksessa alettiin panostaa kestävyyteen, jotta lapsille ominaiset leikit ja juoksupyrähdykset sujuisivat muitta mutkitta, kengistä tippaakaan murehtimatta.

Näillä ohjeilla outletista löytämäsi halvat lasten kengät kestävät käytössä!

Kun löydät Brandosin outletista pienokaiselle sopivat lasten kengät alehintaan, niistä on tärkeää huolehtia sopivin keinoin, jotta ne kestäisivät mahdollisimman hyvin vaativaa kulutusta. Lasten kengät altistuvat usein aikuisten kenkiin verrattuna enemmän kulutukselle ja juuri tästä syystä niiden oikeaoppinen hoito on hyvin tärkeää. Likaantuneet lasten jalkineet voi useimmiten puhdistaa helposti ja näppärästi kostealla liinalla tai kenkäharjalla, tietystikin kenkien materiaalista riippuen. Lapset myöskin hyppelevät usein kuralätäköissä tai kävelevät kostealla nurmikolla ja tällöin kosteutta hylkimättömät kengät saattavat kastua läpikotaisin. Tässä tapauksessa läpikastuneet kengät suositellaan kuivattaviksi hyvin ja huolella ilmastoidussa huoneessa niin, että sekä kenkien alla että sisällä on sanomalehtiä. Sanomalehtipaperi imee tehokkaasti kosteutta itseensä. Kenkiä ei suositella kuivatettavan lämmönlähteiden, kuten patterin, lähettyvillä. Ennen kenkien käyttöönottoa on myös tärkeää tutustua kyseisen kenkämallin hoito-ohjeisiin, jotta kenkien kesto ja tyylikkyys tulisivat maksimoiduiksi. Ota siis edellä mainitut vinkit käyttöön ja löytäessäsi outletista lasten kengät alennettuun hintaan, varmistat niiden pysyvän pidempään hyvinä, kestäen parhaassa tapauksessa läpi koko sisaruskatraan!

Brandosin outletista halvat lasten kengät upeassa valikoimassa

Viimeisten vuosien aikana suuret tennarimerkit ovat kasvattaneet suosiotaan tyylikkyydellään ja jokapäiväisellä käyttömukavuudellaan. Converse, Nike ja adidas ovat valmistaneet klassikkomalleistaan ”miniversioita”, joihin ihastuvat helposti sekä lapset että heidän vanhempansa. Yhä useampi vanhempi haluaa pukea lapsensa jalkaan pienemmät versiot omista suosikkikengistään ja mikäpä olisikaan hauskempi idea kuin sovittaa aikuisen ja lapsen tyylit yhteensopiviksi! Ruotsalainen Kavat on klassikko lastenkenkämerkkien joukossa. Kavat valmistaa erittäin kestäviä ja korkealaatuisia kenkiä, jotka hellivät lasten jalkojen lisäksi myös luontoa. Brandosin outlet tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja lasten kenkiä etsivälle ja ihastuttaa lasten kenkien valikoimassaan toinen toistaan suloisemmilla ja tyylikkäämmillä kenkämalleillaan. Ja mikä parasta, outletista saat kaikki hurmaavat lasten kengät alehintaan!

Näytä Lisää...Piilota...

192 osumaa