×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
29.03.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Lapsetkengät

13 osumaa
Sivu 1 / 1

Lasten kengät - suunniteltu aktiivista elämää varten

Lasten kenkien tärkein ominaisuus on ehdottomasti kestävyys. Myöskään tyylikkyys ja upea muotoilu ei ole pahitteeksi ja tänä päivänä trendikkyys näkyykin lasten kengissä aikuisten kenkiin verrattavalla tavalla. Useimmin lasten kengät valmistetaan - ja myöskin valitaan - sillä perusteella, että ne kestävät juoksemisen, leikkimisen ja kaikenlaisen aktiivisen liikkumisen. Näihin tinkimättömiin ominaisuuksiin on nykyisin kuitenkin helppo yhdistää myös tyylikkyys ja trendit, jotka ovat kulloinkin valloillaan. Lasten kenkien kategoriassa on saatavilla kenkiä laidasta laitaan pienistä, tyylikkäistä Converseista aina tennareihin, joissa on itsevalaisevat pohjat. Kaikki lapset löytävät makuunsa sopivat omat kengät täältä!

Lasten kenkien historiaa

Aikaisemmin lasten kengät oli tapana valmistaa ainoastaan lähinnä minikokoisiksi aikuisten kengiksi ilman, että niissä olisi ollut mitenkään aikuisten jaloille sopivista ominaisuuksista poikkeavia ominaisuuksia. Tämä johtui varmasti hyvin pitkälti siitä, että aikaisemmin lapset nähtiin ikään kuin pieninä aikuisina, eikä lapsina, jotka kehittyvät kasvaen vuosi vuodelta isommiksi. 1900-luvun puolivälin jälkeen lapsille alettiin vihdoin valmistaa sandaaleita, tennareita, juhlakenkiä ja kumisaappaita, joiden valmistuksessa otettiin huolella huomioon kasvavan jalan vaativat tarpeet. Tällöin lasten kenkien valmistuksessa alettiin panostamaan kestävyyteen, jotta lapsille ominaiset leikit ja juoksupyrähdykset sujuisivat muitta mutkitta, kengistä tippaakaan murehtimatta.

Hoida lapsesi kenkiä oikein

Jotta lasten kengät kestäisivät mahdollisimman hyvin vaativaa kulutusta, niistä on tärkeää huolehtia juuri niille sopivin keinoin. Lasten kengät altistuvat usein aikuisten kenkiin verrattuna enemmän kulutukselle ja juuri tästä syystä niiden oikeaoppinen hoito on hyvin tärkeää. Likaantuneet lasten jalkineet voi useimmiten puhdistaa helposti ja näppärästi kostealla liinalla tai kenkäharjalla, tietystikin kenkien materiaalista riippuen. Lapset myöskin hyppelevät usein kuralätäköissä tai kävelevät kostealla nurmikolla ja tällöin kosteutta hylkimättömät kengät saattavat kastua läpikotaisin. Tässä tapauksessa läpikastuneet kengät suositellaan kuivattaviksi hyvin ja huolella ilmastoidussa huoneessa niin, että sekä kenkien alla että sisällä on sanomalehtiä. Sanomalehtipaperi imee tehokkaasti kosteutta itseensä. Kenkiä ei suositella kuivatettavan lämmönlähteiden, kuten patterin lähettyvillä. Ennen kenkien käyttöönottoa on tärkeää tutustua kyseisen kenkämallin hoito-ohjeisiin, jotta kenkien kesto ja tyylikkyys tulisivat maksimoiduiksi.

Brandos tarjoaa upeimman lasten kenkien valikoiman

Viimeisten vuosien aikana suuret tennarimerkit ovat kasvattaneet suosiotaan tyylikkyydellään ja jokapäiväisellä käyttömukavuudellaan. Converse, Nike ja adidas ovat valmistaneet klassikkomalleistaan ”miniversioita”, joihin ihastuvat helposti sekä lapset että heidän vanhempansa. Yhä useampi vanhempi haluaa pukea lapsensa jalkaan pienemmät versiot omista suosikkikengistään ja mikäpä olisikaan hauskempi idea, kuin sovittaa aikuisen ja lapsen tyylit yhteensopiviksi! Ruotsalainen Kavat on klassikko lastenkenkämerkkien joukossa. Kavat valmistaa erittäin kestäviä ja korkealaatuisia kenkiä, jotka hellivät lasten jalkojen lisäksi myös luontoa. Brandos tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja lasten kenkiä etsivälle ja ihastuttaa lasten kenkien valikoimassaan toinen toistaan suloisemmilla ja tyylikkäämmillä kenkämalleillaan!

Näytä Lisää...Piilota...

13 osumaa