×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
21.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Korkokengät

1 926 osumaa
Sivu 1 / 33

Korkokengät jokaiseen tyyliin ja makuun

Tänä päivänä korkokenkien parissa on tuhansia ja taas tuhansia malleja, joiden joukosta voi valita mieluisensa. Tästä mahtavasta valintoja täynnä olevasta mahdollisuudesta on voitu aikaisempina vuosisatoina vain haaveilla! Halusitpa sitten minkä tahansa korkuisen, tyylisen tai värisen mallin, tänä päivänä löytyy omat mallinsa jokaiseen makuun ja tyyliin sopien. Lisäksi löydät korkokenkiä meiltä Brandosilta eri hintaluokissa, jotta voit suoraan etsiä juuri ne mallit, jotka sopivat sinun kukkarollesi. Korkokengät tuovat usein mukanaan itsevarmaa asennetta ja näyttävyyttä, mikä saa niiden suosion jatkumaan yhä edelleen vuosien kuluessa. Lisäksi korkokenkiä yhdistellään nykyisin kaikenlaisten asujen kanssa, niin juhlavien kuin arkistenkin aina farkuista mekkoihin, mikä lisää niiden suosiota entisestään.

Korkokenkien historiaa

Alun perin, 1600-luvulta lähtien, korkokengät kuuluivat sekä naisten että miesten jalkoihin. Niitä nähtiin ennen kaikkea ylempien yhteiskuntaluokkien jaloissa erilaisissa tansseissa ja juhlissa. Tätä nykyä korkokengät ovat vakiintuneet naisten muotiin ja niistä on tullut aikojen saatossa eräänlainen investointi, joka saa usean korkokenkiä rakastavan hankkimaan kenkähyllyynsä toinen toistaan huumaavampia ja kauniimpia kenkäpareja – jokaiseen tilanteeseen omansa. Useat tunnetut kenkämerkit ovat suosiossa ympäri maailman laadukkaana käsityönä tehdyillä korkokengillään, jotka huokuvat muotitalojen modernia muotoilua. Näiden suurten, tunnettujen ja laadukkaiden kenkämerkkien huuman toi tv-yleisölle tutuksi Carrie Bradshaw, joka nähtiin New Yorkilaisena kenkäfriikkinä Sex and the City –sarjassa. Korkokenkä on kenkämalli, joka ei tule menemään koskaan pois muodista. Päinvastoin, niiden suunta muotimaailmassa korkokenkien mallit ja tyylit muuttuvat ajan mennessä eteen päin, mutta muodikkaiden korkokenkien kirjo on niin valtava, että niiden joukosta jokainen nainen löytää helposti omat suosikkinsa.

Hoida korkokenkiä oikein

Korkokenkien korko joutuu usein ottamaan rusaasti painoa kannateltavakseen, kun painopiste jakautuu hyvin kapealle alueelle. Tämän seurauksena korko kuluu nopeammin. Tarkista korkokenkiesi korko säännöllisin väliajoin ja mikäli huomaat sen kuluneen, vie kenkäsi suutarille korjattavaksi. Tämä on pieni satsaus, joka mahdollistaa kenkiesi käytön jatkamisen ja käyttöiän pidentämisen. Hoida kenkiäsi aina niille suunniteltujen hoito-ohjeiden mukaisesti. Käytä ainoastaan kenkienhoitotuotteita, jotka sopivat valitsemiesi kenkien materiaalille. Lue aina hoitotuotteen käyttöohje huolella sen pakkauksesta ennen kenkien hoitamista.

Brandos täynnä upeita korkokenkiä

Brandos tarjoaa korkokenkiä hyvin laajassa valikoimassaan. Tänä päivänä voit valita juuri sinun tyyliisi sopivat korkokengät, jotka voit yhdistellä mielikuvituksellisesti useisiin asuihisi sopiviksi. Olipa etsinnässä sitten kiilakorkoiset, stiletit tai klassisemmat korkokengät, Brandosilla pääset seikkailemaan suuressa valikoimassa, joka tarjoaa jokaiselle mieluisia vaihtoehtoja. Valitse sinua eniten miellyttävä väri, tyyli ja malli sekä kengän korkeus ja pääset pian kävelemään uusilla ihanuuksilla elämäsi tähtihetkissä. Brandosilta löydät laadukkaat ja muodikkaat korkokengät muun muassa tuotemerkeiltä Tiger of Sweden, Billi Bi, Hope, Tommy Hilfiger, Mohedatoffeln, Gant sekä Bianco.

Näytä Lisää...Piilota...

1926 osumaa