×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
24.09.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

500 osumaa
Sivu 1 / 9

adidas: Impossible is nothing!

adidas on Euroopan suurin urheilukenkien ja ?vaatteiden valmistaja ja toiseksi suurin koko maailmassa (niken jälkeen). Adidaksella on laaja valikoima ammattilaisurheilijoille tarkoitettuja kenkiä, sekä hyvännäköisiä tennareita arkikäyttöön. Adidaksen iskulause "impossible is nothing" kertoo jotain siitä, miten paljon ammattilaiskenkien eteen uurastetaan, ja samaa asennetta käytetään myös vapaa-ajankenkiin. adidas tunnetaan parhaiten kolmesta raidastaan.

adidas Originals -kengät.

Vuonna 1996 adidas jakoi tuotemerkkinsä kolmeen ryhmään: adidas Originals, adidas Sport Performance ja adidas Style Essentials. Nämä tuoteryhmät ovat keskittyneet eri asioihin, mikä näkyy kenkien designissa ja tekniikassa. adidas Originals keskittyy muotiin ja elämäntyyliin. adidas Originals-mallistoa symboloi klassinen trefoil-logo, joka syntyi vuonna 1972.

adidas-raidat ? tärkeä kenkien ominaisuus.

adidas-kengät ja ?vaatteet tunnistaa kolmesta raidasta - ?die drei Streifen?. Logon kehitty Adi Dasler ja se oli käytössä ensimmäistä kertaa vuonna 1949. adidas alkoi myöhemmin käyttämään raitoja myös sponsoroimiensa joukkueiden paidoissa suuria läpimurtoja olivat Münchenin olympialaiset vuonna 1972 ja jalkapallon MM Länsisaksassa vuonna 1974.

Adidaksen ?Dreiblatt?otettiin käyttöön vuonna 1971, kolmehuippuisen logon ideana oli edustaa Adidaksen monipuolisuutta . 90-luvulla adidas halusi uudistaa imagonsa ja loi uuden logon. Dreiblatt sai uuden elämän adidas Original ?malliston logona.

Tarina Dasslerin veljeksistä.

Adidaksen tarina alkoi jo 1920-luvulla, kun veljekset Adi ja Rudi Dassler alkoivat valmistaa kenkiä. He saivat nopeasti menestystä ja vuonna 1924 he perustivat ?Gebrüder Dassler Schuhfabrik Herzogenaurach?-yhtiön. Yrityksessä oli 12 työntekijää ja päivittäin valmistettiin noin 50 paria kenkiä.

Osta Brandoksen kengät ja tennarit netistä.

Brandokselta löydät useita malleja: tennareita, juoksukenkiä, aerobickenkiä ja street-kenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Näytä Lisää...Piilota...

500 osumaa