×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
20.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

187 osumaa
Sivu 1 / 4

Hummel ? Pitkän historian kenkä- ja vaatemerkki Tanskasta.

Hummel on tanskalaisomisteinen yritys, joka on tunnettu vaatteistaan ja kengistään jalkapallon ja käsipallon parissa.

Messmerin suku aloitti yrityksen Hampurissa vuonna 1919 nimellä Messmer & Co. He aloittivat tekemään ulkopohjat kumista, mikä teki merkistä erittäin suositun. Hummel-mallisto, joka sisälsi jalka- ja käsipallokenkiä sekä pyöräilykenkiä, lanseerattiin vuonna 1923. Mallisto oli niin suosittu, että urheilukenkiin ja -vaatteisiin erikoistuva yritys Hummel-Hummel perustettiin vuonna 1935. Vuonna 1956 yrityksen osti Bernhard Weckenbrock, joka risti sen Hummeliksi ja suuntasi toiminnan käsipallo- ja jalkapallokenkiin. Vuoteen 1975 mennessä Hummelin kenkiä myytiin ympäri Eurooppaa. Tanskalaiset Vodsgaard ja Nielsen näkivät potentiaalin markkinoilla ja ostivat oikeudet Tanksaan. Merkki tanskalaistui vuonna 1980, kun he ostivat koko yrityksen ja pääkonttori perustettiin Århusiin.

Hummel urheilutähtien suosiossa.

Hummelilla on pitkät perinteet jalkapallon ja käsipallon sponsorina. Ensimmäinen sponsorisopimus tehtiin vuonna 1964 Grün Weiss Dankersen ?joukkueen kanssa. Tämän jälkeen sopimuksia on ollut lukuisia, esimerkkeinä: 1977 Hummel allekirjoittaa sopimuksen Real Madridin uuden tanskalaistähti Henning Jensenin kanssa. Tanskan Jalkapalloliiton kanssa sopimus tehdään vuonna 1979 ja vuotta myöhemmin Käsipalloliiton kanssa. Hummelin kenkiä ja vaatteita nähdään tämän jälkeen lajin kaikilla maajoukkuepelaajilla. Kahdeksankymmentäluvun lopulla Hummelilla on monta eurooppalaista sponsorisopimusta mm. seuraavien jalkapallojoukkueiden kanssa: Tottenham Hotspurs, Norwich, Hontved Budapest, Verona ja Feyenoord, sekä myös Tanskan ja Ruotsin maajoukkueiden kanssa. 1988 Hummel tekee sopimuksen Real Madridin kanssa ja joukkueen tähtipelaaja Emilio Butragueño kiihdyttää Hummel-kenkien myyntiä entisestään. 1992 Tanska voittaa jalkapallon Euroopanmestaruuden Hummelin kengissä ja vaatteissa. Käsipallon maailmancupissa 2007 sponsoroi Hummel seitsemää maajoukkuetta ja 65 pelaajaa. Ja vuonna 2008 Hummelin AaB-joukkue voittaa Tanskan superliigan ja pääsee UEFA Mestareidenliigaan.

Hummelin kengät artistien ja tähtien jaloissa.

Muun muassa nämä julkkikset on nähty Hummelin kengissä: Robbie Williams, Pink, Melanie C, Justin Timberlake, Viggo Mortensen, Jessica Simpson, Jennifer Lopez ja Paris Hilton.

Osta Hummel-kengät netistä.

Brandokselta löydät useita Hummel-tennareita, joista valita! Tervetuloa shoppailemaan!

Näytä Lisää...Piilota...

187 osumaa