×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
23.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

144 osumaa
Sivu 1 / 3

Palladium: Lentoliikenneteollisuus

Palladium perustettiin vuonna 1920. Silloin Palladium valmisti renkaita lentoteollisuuteen. Renkaat tehtiin vulkanoidusta kumista ja kanvaasin ja kumin sekoituksesta. Palladiumin käyttämä tekniikka oli niin edistynyttä, että suurimmalla osalla eurooppalaisista lentoyhtiöistä oli Palladiumin renkaat.

Uusi alku

Toisen maailmansodan jälkeen lentoteollisuus väheni ja Palladiumin renkaiden kysyntä laski. Palladium päätti avata tehtaan Ranskan Pont De Cheruyssa. Siellä Palladium aloitti kenkien, joiden laatu olisi yhtä hyvä kuin renkaiden, suunnittelun. Vuonna 1947 syntyi legendaarinen malli Pampa, jotka olivat käytännöllisiä, mukavia ja kestäviä, että Ranskan muukalaislegioona otti kengät käyttöönsä. Muukalaislegioona testasi kenkiä vaikeassa aavikkomaastossa Pohjois-Afrikassa ja Atlas-vuoren raskaassa ympäristössä.Pampa-mallin muotoilu on yhä sama kuin 60 vuotta sitten.

Osta Palladium -kengät netistä!

Osta omat Palladiumisi suoraan netistä! Brandoksella löydät useita malleja, joista voit valita mieleisesi! Älä epäröi - osta suosikkisi nyt netistä!

Näytä Lisää...Piilota...

144 osumaa