×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
27.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Gant Kengät

154 osumaa
Vähissä
Sivu 1 / 3

Gant - ?American Sportswear?

Ruotsalais-amerikkalainen merkki Gant perustettiin vuonna 1949 New Havenissa, Conneticutissa. Sen perustaja Bernand Gant ja hänen poikansa olivat amerikkalaisen urheiluvaatetuksen pioneereja 1950- ja 1960-luvuilla. Kolme ruotsalaista nimeltä Björk, Kall ja Wittmark saivat luvan suunnitella ja myydä erillisen Gant-malliston Ruotsissa ja myöhemmin myös kansainvälisesti. Vuonna 1989 maailman esimmäinen Gant-myymälä aloitti toimintansa Tukholmassa. Nykyään maailmassa on yli 330 Gant-myymälää ja merkillä on jälleenmyyjiä yli 70 maassa.

Gant ? inspiraatiota New Yorkista

Gant valmistaa korkealaatuisia vaatteita ja kenkiä ja inspiraatiota niihin haetaan New Yorkista. Gantin kengät ovat rentoja ja mukavia tyylistä tinkimättä. Gant-tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman niin lenkkareita ja purjehduskenkiä kuin korkokenkiä ja nilkkureita. Vaatteiden lisäksi Gant-merkin valikoimista löytyy myös hajuvesiä, kelloja, aurinkolaseja ja muita asusteita.

Osta Gant-kengät netistä.

Brandos.fi-verkkokaupasta löydät suuren vailkoiman Gant-kenkiä monissa eri värissä ja mallissa. Älä epäröi ? osta Gant-kengät Brandos.fi-verkkokaupasta jo tänään.

Näytä Lisää...Piilota...

154 osumaa