×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
25.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

79 osumaa
Sivu 1 / 2

GUESS

GUESS on osa GUESS-yritystä. GUESSin perusti vuonna 1981 Marcianon veljekset. Merkin alkuajoista lähtien GUESS on edustanut nuorta ja seikkailullista elämäntapaa. Merkin kivipestyt farkut saavuttivat suuren suosion 80-luvulla ja ne myytiin heti loppuun. GUESS tuotemerkin menestyksen takana on Maurice Marciano, joka on johdattanut yrityksen voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun, sekä Paul Marciano, joka on johtanut merkin palkittuja mainoskampanjoita. GUESSin suositut kampanjat tekivät monista tuntemattomista malleista kuuluisia. Näihin huippumalleihin kuuluvat muun muassa Naomi Cambell, Claudia Schiffer ja Carla Bruni. Nykyään GUESS on kansainvälinen tuotemerkki, jota myydään tuhansissa liikkeissä yli 80 maassa.Hyväntekeväisyys on tärkeä osa GUESS-merkin liiketoimintaa. GUESS auttaa erilaisten kampanjoiden ja  varainkeruuprojektejen avulla yhteiskuntaa ja ympäristöä.

Tyylikkäitä kenkiä muotitietoisille naisille

GUESS tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä kenkämallistoja. Valikoimasta löydät kauniita avokkaita, balleriinakenkiä ja saappaita.Erotu joukosta ja käytä GUESS-kenkiä.

Osta GUESS-kengät netistä

Brandos.fi-verkkokaupasta löydät GUESS-kenkiä useissa eri väreissä ja malleissa. Älä epäröi - osta GUESS-kengät kauttamme jo tänään!

Näytä Lisää...Piilota...

79 osumaa