×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
26.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Emu Australia Kengät

2 osumaa
Sivu 1 / 1

Emu Australia ? merkki, jolla on juuret australialaisessa elämäntyylissä

Emu Australian juuret ovat surffailussa ja australialaisessa elämäntyylissä. Juuri surffailijat alkoivat käyttämään saappaita ensimmäiseksi. Nykyään merkki on levinnyt ympäri maailmaa ja sen tuotteet ovat trendi-ihmisten suosiossa.Emun perustajan Andrew Raggattin mukaan Emu lausutaan ?eem-you?. Australiassa Emu on strutsin näköinen lintu, joka ei osaa lentää, mutta osaa juosta nopeasti.Emu Australia perustettiin vuonna 1994 Australiassa ja sen pääkonttorit sijaitsevat Australian Geelongissa ja San Clementessa Kaliforniassa. Emu valmistaa saappaita, tohveleita ja sandaaleita naisille, miehille ja lapsille. Parin viime vuoden aikana yritys on alkanut suunnittelemaan myös vaatteita.Yritys keskittyy tuotannossaan kuitenkin pääpainoisesti ?lifestyle footwear? ?tuotteisiin, joiden valmistamiseen käytetään korkealuokkaista lampaanvillaa, yhtä Australian tärkeimmistä vientituotteista. Yrityksen tavoitteena on valmistaa maailman mukavimpia kenkiä, joissa yhdistyy perinteinen australialainen käsityö ja viimeisin teknologia.

Lampaanvilla lämmittää talvella ja viilentää kesällä

Emun kengät valmistetaan täysin luonnonmateriaaleista ja parasta lampaanvillaa käyttäen. Kengät kestävät kosteassa säässä ja lämmittävät jalkoja jopa äärimmäisessä kylmyydessä. Yksi lampaanvillan erikoisemmista ominaisuuksista on se, että se myös viilentää kuumalla, siksi kengät ovat suosittuja surffareiden keskuudessa lämpimissä maissa. Kenkiä tulee suojata säännöllisesti suojasuihkeella, jolloin pinta hylkii likaa ja vettä paremmin.

Osta Emu Australian saappaat netistä

Osta trendikkäät Emut nettikaupasta! Meiltä löydät lämpöiset Emut naisille ja lapsille monissa eri väreissä ja malleissa.

Näytä Lisää...Piilota...

2 osumaa