×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
28.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Camper Kengät

69 osumaa
Sivu 1 / 2

Camper - espanjalainen perheyritys

Camper kenkäyritys, jonka juuret ovat espanjassa. Lorenzo Fluxa perusti yrityksen vuonna 1975 perittyään kenkätehtaan, joka oli ollut hänen sukunsa omistuksessa monen skukupolven ajan. Vaikka yhtiö on saavuttanut paljon kansainvälistä menestystä ovat design, perinteet ja perhesiteet yhä keskeisiä arvoja yrityksen toiminnassa.

Kengät poikkeuksellista käsityötaitoa

Nimi Camper tarkoittaa talonpoikaa katalaaniksi. Espanjalaisuus näkyy suunnitelussa ja kengät ovat korkealaatuisia. Kengät valmistetaan takaamaan mukavuuden ja hyvän istuvuuden. Camper kuvailee valmistusta sanoilla "extraordinary craft", ainutlaatuinen käsityö. Tavoitteena on valmistaa käytännöllisiä, innovatiivisia ja hyvin persoonallisia kenkiä. Pohjat ja korot ovat muotoiltu kestämään kovaa kulutusta ja kengät tuntuvat mukavilta jalassa koko päivän ajan.

Muotoilu, joka edustaa vapautta ja luovuutta

Materiaalit Camper-kengissä ovat laadukkaita. Yksityiskohdat ja viimeistelyt takaavat ainutlaatuisuuden. Kengät on suunniteltu pilke silmäkulmassa. Luovuus ja vapaus kuuluvat Camper-elämäntapaan.

Tilaa Camper-kengät meiltä

Brandos-verkkokaupastamme löydät Camper-kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Paljon tyylikkäitä malleja. Älä epäröi, osta Camper kengät jo tänään!

Näytä Lisää...Piilota...

69 osumaa