Bootsit

5 077 osumaa

Monikäyttöiset bootsit useisiin eri käyttötarkoituksiin

Tämän päivän kengistä puhuttaessa löytyy kenkämalli, joka on kaikkein monikäyttöisin sopien useisiin eri käyttötarkoituksiin ja –tilanteisiin. Tämä kenkämalli on nimeltään bootsi. Bootseja valmistetaan niin vaativille, metsiin suuntautuville vaelluksille kuin myös malleja, jotka sopivat viikonloppumatkalle suurkaupungin vilinään. Bootseja valitessasi kannattaa miettiä, missä tarkoituksessa ja tilanteissa niitä aikoisit käyttää. Tällöin voidaan varmistua, että bootsimallissa on ne ominaisuudet, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Bootseja valitessa on hyvä miettiä, oletko lähdössä kenties vaellukselle vai riittäisikö tarpeisiisi vetoketjulla varustettu chelsea-bootsi. Lisäksi on hyvä miettiä, tarvitsetko jalkoihisi täysin vedenpitävät kengät vai riittääkö vähäisempikin suojaus. Jotkut bootsimallit sopivat myös kaikkeen vapaa-aikaan ja useisiin eri asuihin, täydentäen niin naisten kuin miestenkin tyylin. Brandos tarjoaa laajan valikoiman eri mallisia ja värisiä bootseja, joista löydät omasi jokaiseen mahdolliseen tarpeeseesi sopien, tyylistäsi riippumatta.

Bootsien historia

Bootseista on runsaasti erilaisia versioita ja malleja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Tämä ei ole mikään ihme, sillä bootsit ovat yksi vanhimmista kenkämalleista, jotka ovat ajan saatossa saaneet useita eri tyyli- ja käyttösuuntia. Alun perin suurin osa bootseista on kehitelty työkengiksi, kiikarissaan jokin tietty toiminto ja sopivuus tietynlaiseen työhön. Esimerkiksi Dr. Martens on hyvä esimerkki siitä, kuinka miesten työkengiksi alun perin suunnitellusta jalkineesta voi ajan saatossa tulla sukupuoleen katsomatta jokaisen suosikki, joka sopii kaikenlaisessa vapaa-ajassa käytettäväksi ja joka on todellinen katu-uskottava suosikki. Lisäksi cowboybootsit saivat alun alkaen korkeat korkonsa siitä syystä, että niiden avulla bootsit pysyisivät paremmin kiinni jalustimissa.

Bootsien oikeaoppinen hoitaminen

Useimmat bootsimallit pysyvät hyvin tyytyväisinä, mikäli ne kyllästetään aika ajoin niiden materiaalille sopivalla kyllästyssuihkeella. Tällöin on todella tärkeää, että suihkeeksi valikoituu nimen omaan tuote, joka sopii juuri kyseisen bootsimallin materiaalille. Kyllästys auttaa kenkiä torjumaan likaa ja kosteutta pitäen samalla kengän pinnan upeana pidempään ilman, että kenkiä tarvitsee lainkaan puhdistaa kenkäharjan avulla. Ostaessasi uudet kengät on todella tärkeää tutustua niiden hoito-ohjeisiin huolella. Bootseja on saatavilla useissa eri malleissa ja materiaaleissa, minkä johdosta niitä on hoidettava juuri kyseiselle materiaalille ja mallille sopivin tavoin, jotta voisit nauttia uusista kengistäsi vielä mahdollisimman pitkään, vuodesta toiseen. Lue aina käyttöohjeet hoitotuotteen pakkauksesta ennen tuotteen käyttämistä kengälle.

Tunnetut laatumerkit Brandosilta

Brandos tarjoaa laajassa ja muodikkaassa valikoimassaan laadukkaat bootsit useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä sopien useisiin eri tyyleihin ja tarpeisiin. Brandosilta löydät laadukkaat ja kestävät bootsit moneen makuun. Esimerkkinä näistä puhdasta, skandinaavista tyyliä edustava Vagabond, jonka tyylikkäät, klassiset kengät ovat monen mieleen. Toisena vahvana suosikkina ovat Timberlandin keltaiset, klassiset bootsit, joissa on upea, pitävä pohja sekä coolin tyylivarma ilme.
Sivu 1 / 85

5077 osumaa