×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
26.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

419 osumaa
Sivu 1 / 7

Saappaat takaavat tyylikkyyden

Tänä päivänä saapasmuoti käsittää runsaasti eri malleja ja värejä. Saappaita on saatavilla niin ilman korkoa kuin koronkin kanssa, synteettisestä materiaalista, nahasta, korkeavartisina kuin lyhytvartisinakin. Voit myös valita joko sirompaa saapastyyliä tai rouheampaa otetta. Lisäksi pääset tätä nykyä valitsemaan useista, toinen toistaan tyylikkäämmistä sävyistä, kuten musta ja ruskean eri sävyt. Voit myös piristää syksyistä asuasi lämpimän punaisilla tai hehkuvan oransseilla sävyillä. Jokainen löytää nykyisestä, erittäin laajasta saapasmuodin tarjonnasta helposti juuri itselleen parhaiten sopivan mallin. Brandos pystyy tarjoamaan sinulle saapasmuotia laidasta laitaan, olipa sinulla etsinnässäsi sitten kumisaappaat, nahkasaappaat tai mitä vain näiden kahden väliltä!

Saappaiden historia

Alun perin saappaat muotoiltiin hyötysyistä, tarjoamaan suojaa ja tukea jalalle ja pohkeelle. Aluksi saappaiden tehtävänä oli suojata jalkoja kulumilta, iskuilta ja kosteudelta ja niitä käytettiin ensisijaisesti juuri tämä hyötytarkoitus mielessä. Aluksi saappaat olivat ainoastaan miesten ja erityisesti sotilaiden käytössä, kunnes 1800-luvulta lähtien niistä tuli suositut myös naisten keskuudessa, kun alettiin valmistamaan ylhäältä alas ylettyvällä nyörityksellä varustettuja saapasmalleja. Seuraava saapasmuodin murrosvaihe tapahtui 1900-luvun puolivälissä, kun naisten hameista alkoi tulla aikaisempia lyhyempiä. Tämän ilmiön johdosta alettiin valmistaa saappaita useissa eri malleissa ja pituuksissa, tarjoten jokaiselle hameita suosivalle juuri haluamansa vaihtoehdon. 70-luvulla muotiin tulivat litteäpohjaiset saappaat, joiden korottomuus sai suuren suosion niin naisten kuin miestenkin keskuudessa. Tätä nykyä saatavilla olevan saapasmuodin kirjo on hyvin runsas niin naisille kuin miehillekin, sekä koroilla että ilman. Saappaat sopivat useisiin tilanteisiin ja asuihin, niin arkeen kuin juhlaankin, mikä aikaansaa näistä jalkineista jokaisen käyttäjän kestosuosikit!

Saappaiden oikeanlainen hoito

Saappaita valmistetaan useista eri materiaaleista. Nahkasaappaita valmistetaan niin nupukkinahasta kuin myös sileästäkin nahasta. Tästä syystä suositellaan aina luettavaksi kenkien hoitotuotteiden käyttöohje ennen tuotteen käyttämistä, jotta voidaan varmistua, että kyseinen tuote sopii varmasti halutulle kengälle. Tällä tavoin huolehdit kengistäsi parhaimmalla tavalla. Useimmat kengät suositellaan kyllästettävän ennen ensimmäistä käyttöä, jotta ne ovat suojattuna parhaalla mahdollisella tavalla likaa ja kosteutta vastaan. Hoitotuotteen vaikutus on sitä tehokkaampi, mitä sopivampi tuote on kyseiselle materiaalille.

Brandosin tarjoama saapasmuoti

Brandosilta löydät saappaat usealta tunnetulta tuotemerkiltä. Ecco, Tommy Hilfiger ja Wildflower ovat esimerkkejä Brandosin valikoimiin kuuluvista, erittäin laadukkaista saappaista, jotka hellivät jalkaasi lujalla ammattitaidolla valmistetussa ja tinkimättömistä materiaaleista tehdyssä otteessaan vielä useiden vuosien ajan. Löydät meiltä helposti sopivat saappaat yhtä lailla niin kaupunkiin kuin luontoonkin. Saatavilla on useita eri malleja ja värejä niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Laaja valikoima tarjoaa mukanaan kerrassaan mieluisan seikkailun, jonka keskellä löydät helposti ja mukavasti juuri sinua eniten miellyttävän saapasratkaisun!

Näytä Lisää...Piilota...

419 osumaa