×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
20.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

57 osumaa
Sivu 1 / 1

Etnies ? merkki, jolla on juuret skeittimaailmassa

Etnies on yritys, joka liittyy tiiviisti skeittimaailmaan. Yritys perustettiin vuonna 1986 Ranskassa, jolloin merkin nimi oli Ethnics, joka viittasi skeittailuun alakulttuurina. Vuonna 1989 merkin nimi vaihdettiin Etniesiksi juridisista syistä. Samaan aikaan Pierre-André Sénizergues nousi yrityksen johtoon. Hänestä tuli ensimmäinen ammattiskeittailija, joka suunnitteli ja omisti oman kenkä- ja vaatemerkin. Sénizergues esitteli kengät USA:ssa ja tänä päivänä yrityksen päätoimipaikka on Kalifornian Lake Forestissa.

Kenkiä ja vaatteita action-urheiluun

Etniesin omistaa tällä hetkellä Sole Technology Inc, joka suunnittelee ja valmistaa kenkiä ja vaatteita. Merkki on suosittu monissa action-urheiluissa, kuten lumilautailussa, motocrossissa ja surffaamisessa. Merkin sydän on kuitenkin vahvasti skeittailussa.

Merkki, joka perustuu luovaan yhteistyöhön ja hyvään sydämeen

Etnies on tunnettu luovasta yhteistyöstään huonosti menestyvien taiteilijoiden, ammattiskeittailijoiden ja huippusuunnittelijoiden kanssa. Merkki myös järjestää monia tapahtumia ja aktiviteetteja skeittailijoille. Etnies on myös rakennuttanut ?State of the Art? ?skeittipuiston Lake Forestiin, jonne kaikki skeittailun rakastajat ovat tervetulleita.Etnies sponsoroi monia ammattilaisskeittailijoita, surffaajia, motocross-ajajia ja lumilautailijoita. Esimerkki nimiä Etniesin sponsoroimista ammattilaisista ovat: Ryan Sheckler, Arto Saari, Bastien Salabanzi, Chris Malloy, Ryan Campbell, Jamie Bestwick, Eric Jackson, Elissa Steamer, Sean Malto, Ronnie Creager, Jason Dill, Kyle Leeper, Rune Glifberg, Mikey Taylor ja Javier Mendizabal. Viime vuosina Etnies on lahjoittanut monia tuhansia kenkäpareja USA:n kodittomille ja hurrikaani Katarinan uhreille.

Etniesin tennarit street-muodista kiinnostuneille

Etniesin kengät on suunniteltu skeittailuun sopiviksi, mutta ne ovat myös muodikkaat. Sen vuoksi ne ovat täydelliset street-kengät.

Osta Etniesit netistä!

Brandokselta löydät monia cooleja Etniesin kenkiä. Tervetuloa ostoksille!
Näytä Lisää...Piilota...

57 osumaa