×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
21.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Ballerinat

373 osumaa
Sivu 1 / 7

Mukavat, naiselliset ballerinat kaunottarille

Ballerinakenkien nimi kertoo suoraan, mistä kyseisen kenkämallin inspiraatio on aikanaan haettu. Ballerinat tunnetaan naisellisen siroina ja kauniina kenkinä, jotka ovat useimmiten myös jalalle erityisen mukavat kävellä. Niiden matala pohja mahdollistaa helppouden ja käytännöllisyyden samalla, kun ilme ja muotoilu tarjoavat herkän aistillista naisellisuutta. Ballerina on kerrassaan fiksu kenkä, joka sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Ballerinoja on saatavilla useissa eri ilmeissä, väreissä ja muotoiluissa, minkä ansiosta ne luovat valikoiman, josta jokainen löytää helposti omansa. Olipa sinulla sitten haussa kauniin kiiltävät, paljetein koristellut tai pelkistetyn mustat ballerinat, löydät itsellesi takuuvarmasti uudet suosikkiballerinat meiltä Brandosilta!

Ballerina -kenkä, jonka historia ulottuu keskiajalle

Ensimmäiset ballerinat kehiteltiin jo keskiajalla. Tuolloin niitä käyttivät yhtä lailla niin naiset kuin miehetkin. Ballerinat olivat usein juhlavin, kuten esimerkiksi kultaisin koristein varustellut ja niitä käytettiin ennen kaikkea juhlissa ja tanssiaisissa. Tuolloin ballerina oli kenkämalli, joka kuului ennen kaikkea ylempien yhteiskuntaluokkien jalkoihin erilaisissa juhlavissa tilanteissa, kun taas nykyisin ballerina on kenkä, joka kuuluu jokaisen naisen jalkaan ja kenkähyllyyn. Vuosisatojen ajan nämä matalat kengät pysyivät erittäin vahvassa suosiossa, kunnes korkeakorkoiset kengät tulivat kuvaan 1600-luvun puolella. Audrey Hepburn teki ballerinat jälleen tunnetuiksi esiintyessään farkuissa ja ballerinoissa Funny Face –elokuvassaan vuonna 1957. Tuosta lähtien ballerinojen suosio nousi räjähdysmäisesti. Vuosikymmenten aikana ballerinoja on nähty useissa eri malleissa, materiaaleissa ja tyyleissä, mutta yksi asia on varma: niiden suosio pitää yhä edelleen.

Ballerinojen hoito

Ballerinoja on etenkin nykyisin saatavilla useissa eri malleissa ja materiaaleissa. On tärkeää, että valitset uusille ballerinoillesi juuri kyseisen kenkämallin materiaalille sopivat hoitotuotteet. Lue uusien ballerinojen hoito-ohjeet huolella ennen niiden käyttöönottoa, jotta voit huolehtia uusista, ihanista kengistäsi mitä parhaimmin tavoin ja jotta kenkäsi kestävät käytössä vielä pitkään. Useat ballerinoistakin suositellaan kyllästettävän ennen käyttöä, jotta ne hylkisivät kosteutta ja likaa mahdollisimman tehokkaasti. Mikäli ballerinat likaantuvat käytössä, ne suositellaan puhdistettavan kostealla liinalla. Mikäli kengät kastuvat ulkona, ne suositellaan kuivatettavan huoneenlämmössä, hyvin ilmastoidussa paikassa, eikä koskaan lämmönlähteiden, kuten patterin lähellä.

Brandosin ihastuttavat ballerinat runsaassa valikoimassa

Brandos tarjoaa valikoimassaan lukuisia ballerinoja. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat ballerinat, joiden tyyli ja väri ovat juuri sinun valitsemasi. Brandos tarjoaa ballerinojen valikoimassaan runsaasti laadukkaita tuotemerkkejä, kuten jalkaystävälliset Ecco ja Hush Puppies, suuria muodin nimiä, kuten Tommy Hilfiger ja Gant, sekä hieman edullisempia vaihtoehtoja, kuten Clarks. Mukavia ballerinamalleja löytyy myös tuotemerkiltä Crocs. Ballerinat ovat hankintana useimmiten hyvin edulliset, joten miksetpä hankkisi saman tien kahta paria näitä kaunokaisia jalkojasi koristamaan? Löydä juuri sinua miellyttävät ballerinat meiltä Brandosilta!

Näytä Lisää...Piilota...

373 osumaa