×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
×
24.10.2020: Kotitoimitukset jatkuvat normaalisti, 1-4 työpäivää
OUTLET30-70%

Kengät Netistä

71 osumaa
Sivu 1 / 2

Juhlakengät Brandosilta moneen makuun

Brandosin juhlakenkien valikoima on todella laaja ja siitä löytyy helposti omansa jokaiseen juhlavaan makuun ja tarpeeseen. Juhlakengät merkitsevät jokaiselle hieman eri asioita. Toisille juhlakengät ovat kiiltäväpintaiset, asun ylellisesti nostattavat jalkineet kun taas toisille juhlakenkä merkitsee hillittyä, yksiväristä jalkinetta, joka yhdistyy juhlavaan asuun huomaamattoman pelkistetyllä tyylillä. Riippumatta siitä, pidätkö klassisesti tyylikkäistä vai modernin cooleista juhlakengistä, löydät nämä molemmat ja kaikkea siltä väliltä Brandosin valikoimasta. Voit yhdistää hyvin juhlavat korkokengät niin kulutettuihin farkkuihin kuin kimaltelevaan mekkoosikin ja oxford-kengät puolestaan joko farkkuihin tai nahkahousuihin ja juhlava asusi on valmis. Käytä mielikuvitustasi ja hanki juhlakengät, jotka kaunistavat usean eri tyyppisen asusi mitä kauneimmalla tavalla!

Juhlakenkien historiallinen matka

Aikojen saatossa juhlakengät ovat muuttaneet muotoaan lukemattoman useita kertoja. Ajan saatossa juhlakengät ovat merkinneet kaikkea mahdollista silkkitohveleista aina kullanvärisiin korkokenkiin. 1800-luvulle asti juhlakengät olivat ainoastaan ylempien yhteiskuntaluokkien, kuten aatelisten ja kunikaallisten sekä muiden varakkaiden ihmisten käyttämiä jalkineita. Vuosisatojen ajan juhlakenkiä käytettiin pääsääntöisesti juhlissa ja tansseissa, kun taas tätä nykyä juhlakengät yhdistyvät usein sulavasti arkisempiakin asuja, kuten lempifarkkuja kaunistamaan. Lisäksi yhdisteleminen on nykyään muodikasta, eikä pukeutumisessa olla enää yhtä lailla kaavoihin kangistuneita, kuin menneiden vuosisatojen aikana. Teollistumisen seurauksena jokaisella alkoi olla vara ostaa itselleen juhlakenkiä ja niiden suunta lähtikin huimaa vauhtia ylöspäin. Tätä nykyä juhlakenkien tarjonta on hyvin runsasta ja niitä suunnitellessa vain mielikuvitus on rajana. Lisäksi teollistumisen jälkeen on opittu kehittämään uusia materiaaleja, jotka mahdollistavat juhlakenkien monipuolisen tarjonnan.

Juhlakenkien hoito

Mikäli päätät hankkia uudet, nahasta valmistetut juhlakengät, sinun kannattaa hankkia samalla myös nahalle sopiva kenkärasva sekä puhdistustuote. Nahka on elävä materiaali, joka elää ja muotoutuu käytössä, minkä johdosta sitä on hyvä hoitaa, jotta materiaali pysyisi mahdollisimman kauniina pitkään, aina vuodesta seuraavaan ja taas seuraavaan. Muille kuin nahkakengille valitset tietysti juuri oikean, kulloinkin kyseessä olevalle materiaalille sopivan hoitotuotteen. Juhlakengät ostetaan usein ajatuksella, että ne kestäisivät käytössä mahdollisimman monen juhlan läpi. Oikealla hoidolla kenkäsi kestävätkin pitkään ja voit käyttää juhlakenkiäsi vaikka useamminkin, sekä juhlien ihanassa huumassa että ulkona vietettävissä illoissa ystävien kanssa! Lue aina uusien kenkiesi hoito-ohje ennen niiden käyttöönottoa, jotta tiedät, kuinka varmistat uusille kengillesi mahdollisimman pitkän käyttöiän ja tyylikkyyden.

Useita tuotemerkkejä ja juhlakenkien tyylejä

Meiltä Brandosilta löydät jokaiseen tyyliin sopivat juhlakengät asujasi kaunistamaan. Brandos panostaa juurikin juhlakenkiin, jotta jokainen voisi löytää kaappiinsa täydellisen kenkäparin, joka sopii yhteen jokaisen mahdollisen asuvalinnan kanssa. Löydät valikoimastamme lukuisia tuotemerkkejä, jotka valmistavat erityisen hienoja ja laadukkaita kenkiä moniin juhlaviin tarpeisiin. Löydät runsaasta juhlakenkien tarjonnastamme muun muassa trendikkäitä tuotemerkkejä, kuten skandinaavisen tyylikäs Vagabond, huippumuodikas Tiger of Sweden, Rodebjer sekä Whyred. Lisäksi löydät jaloille ihastuttavan mukavia juhlakenkiä esimerkiksi tuotemerkeiltä Ecco ja Tamaris.

Näytä Lisää...Piilota...

71 osumaa